Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar avukatından neler istedi?

İlgili Postlar

Adnan Oktar avukatından neler istedi?

Adnan Oktar avukatından neler istedi? Dün düzenlenen dev bir operasyon ile gözaltına alınan Adnan Oktar, avukatından bazı taleplerde bulundu. Adnan Oktar, avukatından neler getirmesini istedi? Adnan Oktar’ın gözaltında ihtiyaç duydukları talepleri nelerdi? Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’ın mal varlığı ortaya çıktı!

Adnan Oktar’ın gözaltı süreci

Adnan Oktar ve ekibi, dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından düzenlenen geniş çaplı bir operasyon ile gözaltına alındı. Kamuoyunda ‘Adnan Hoca’ olarak tanınan Adnan Oktar, avukatından neler istedi?

Adnan Oktar’ın eski kediciğinden Bomba itiraf: Acun Ilıcalı da…

Adnan Oktar gözaltındayken avukatlarından ne istedi

Adnan Oktar, gözaltına alınarak Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmesinin ardından avukatları Atanur Demir ve Heyam Fidan ile görüştü. Oktar’ın avukatı Atanur Demir, Adnan Oktar ile yaptığı görüşmeden aktardıklarında “Müvekkilim Adnan Oktar ‘Ben iyiyim’ dedi. Meyve suyu, elbise ve çamaşır istedi.” dedi. Demir, Adnan Oktar ile akşam tekrar görüşeceğini de ekledi.

Adnan Oktar Kimdir?

İşte Adnan Oktar’ın avukatlarından istekleri

Adnan Oktar hangi suçlamalar ile gözaltında?

Adnan Oktar ve ekibine yönelik gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonun ile yapılan gözaltıların ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Kamuoyunda Emniyet Müdürlüğümüz Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik olarak; Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması veya alıkonulması cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, terörle mücadele kanununa muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma, hakaret, suç uydurma, yalan tanıklık, nitelikli dolandırıcılık, kaçakçılıkla mücadele kanuna muhalefet, vergi usul kanununa muhalefet, rüşvet, eğitim ve öğretim hakkının engellenmesi, eziyet, kişisel verilerin kaydedilmesi siyasi hakların kullanılmasının engellenmesi, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin engellenmesine dair kanuna muhalefet suçlarından 11.07 2018 tarihinde 235 şüpheliye yönelik olarak operasyon başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler