Ana SayfaDizilerAdı Efsane'nin Yeni karakterleri Kimler?

İlgili Postlar

Adı Efsane’nin Yeni karakterleri Kimler?

Geçtiğimiz akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen Adı Efsane’nin yeni karakterleri ile birlikte çok farklı bir konu üzerinden devam edeceği görüldü. Adı Efsane yeni bölümünde özellikle Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi çok önemli isimlerin diziden ayrılmış olması dizide beklentilerin karşılamayacağını düşündürüyordu. İlk bölümü itibariyle yeni dönem konusuna giriş yapan dizide, pek çok farklı oyuncu dikkat çekmeyi başardı

Adı Efsane Çiler Kimdir?

Diziye yeni katılan oyunculardan olan Eda Şölenci, dizide Çiler karakterini canlandırıyor. Özellikle dizinin çekimlerine başlandığı dönemlerde bu karakter için Aleyna Tilki’nin düşünüldüğü ve genç şarkıcının böylece oyunculuk kariyerine de başlayabileceği ifade edilmişti. Fakat şarkıcının yoğun konser dönemi nedeniyle projeye dahil olamaması, alternatifler üzerinde düşünülmesine neden oldu ve bu kapsamda Eda Şölenci ile anlaşma sağlandı. Dizideki Fiko ile aşk yaşayacak karakter olan Eda Şölenci, Çiler karakteri ile dizinin en önemli karakterlerinden birisi olacak.

Adı Efsane Reyhan Yalınay Kimdir?

Reyhan karakterini canlandıran kişi ise Şeyhan Gürler. Usta oyuncunun diziye dahil olması ile birlikte özellikle dizide toparlanma yaşanması bekleniyor. Dizide Reyhan karakterini canlandıran Şenay Gürler, özellikle 17 sene öncesinde terk ettiği mahallesine yeniden geri dönüyor. Geçmişte Yusuf ile yaşadığı ilişki nedeniyle oldukça zorlu bir hayat yaşayan Reyhan, Yusuf’tan bir kız çocuğuna sahip. Hikayenin en dikkat çeken yanı ise Yusuf’un kızı Eda ile Hakan’ın birbirinden etkilenmesi.

Adı Efsane Naz Yalınay Kimdir?

Reyhan Yalınay’ın kızı olan Naz Yalınay, annesiyle birlikte eski mahalleye geliyor. Özellikle babasının ölümü ile birlikte annesi ile yaşamaya başlayan ve annesinin yanından ayrılmayan Naz, kısa süre içerisinde mahalledeki yaşantıyı ayak uyduruyor. Evlerini satmak için bu bölgeye gelmiş olsalar da burada kuracakları hayat onlara farklı bir sayfa açacak. Hakan’dan oldukça etkilenen Naz, önümüzdeki bölümlerde Hakan ile bir ilişkiye başlayabilir.

Adı Efsane Ozan Başyurt Kimdir?

Hakan’ın kuzeni olarak hikâyeye dahil edilen Ozan Başyurt, Ferit Kaya tarafından canlandırılıyor. Karanlık bir tarafı olan, Ozan Başyurt, 8 ay cezaevinde yattıktan sonra cezaevinden çıkıyor ve ardından mahallede yaşamaya başlıyor. Özellikle karanlık işlerine Hakan ve arkadaşlarını dahil etmeye çalışan Ozan, en çok Fiko’ya kafayı takıyor ve onun yanına almaya çalışıyor. Hakan ise tüm bu çabalara rağmen arkadaşlarını Ozan’dan uzak tutmaya çalışıyor. Kuzeni olması nedeniyle ona karşı çok fazla bir şey yapamayan Hakan, olabildiğince arkadaşlarını ondan uzak tutmaya çalışarak korumaya çalışıyor.

Yeni karakterler ile birlikte dizinin konusu değiştirilirken özellikle önümüzdeki dönemlerde yeni bölümleri ile dizinin ne kadar dikkat çekeceği ve beklentileri karşılayıp karşılamayacağı yakından takip edilecek. Dizinin ilk bölümü için yapılan değerlendirmelerde genel anlamda bir beğenme olsa da konu biraz zayıf bulundu. Özellikle son final bölümü sonrasında dizi oldukça kritik bir şekilde ekranlara veda ederken, yeni bölüm ile birlikte durum oldukça değişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler