Ana SayfaDizilerAdı Efsane oyuncusu Emre Bey yeni dizisiyle geliyor

İlgili Postlar

Adı Efsane oyuncusu Emre Bey yeni dizisiyle geliyor

Adı Efsane adlı dizi ile tanınan Adı Efsane oyuncusu Emre Bey bu sefer Elimi Bırakma dizisiyle ekranlarda olacak.

Geçtiğimiz sezonların çok sevilen dizilerinden birisi olan Adı Efsane’de yer alan Emre Bey, bu proje sonrasında yaz döneminde yeni bir dizi ile ekranlarda olacak. Adı Efsane dizisinde çok önemli isimlerle birlikte rol alma fırsatı elde eden genç oyuncu, başarılı performansı ile göz doldurmuştu.

Emre Bey TRT 1 ekranlarında olacak

Yeni yayın döneminde TRT 1’de yayınlanmaya başlayacak olan Elimi Bırakma dizisinde yer alacak Emre Bey, yeni dizi projesi için oldukça heyecanlı. Daha önceki dönemde çok daha deneyimsiz olan fakat buna rağmen iyi bir performans sergileyen oyuncu, diğer yapımlara da bu projedeki başarısıyla göz kırpmıştı.

Önemli isimlerle birlikte yer alacak

Elimi Bırakma dizisinde yine birbirinden önemli ve deneyimli oyuncularla birlikte yer alacak Emre Bey, Seray Gözler, Ebru Aykaç, Burak Tamdoğan, Dolunay Soysert, Hüseyin Avni Danyal, Batuhan Ekşi ve İpek Filiz Yazıcı gibi geniş bir oyuncu kadrosuyla rol paylaşacak. Yeni dizisinde Arda karakteri ile karşımıza çıkacak olan Emre Bey, dizinin ana karakteri olan ve Alp Navruz tarafından oynanacak Cenk karakterinin kardeşi olacak.

Çok heyecanlı

Yeni dizi projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Emre Bey, “Adı Efsane dizisinden sonra vaktimi dinlenerek ve eğitimime odaklanarak değerlendirdim. Bu sırada menajerimle birlikte senaryo okumaya devam ettik ve inandığımız, içimize sinen bir proje geldi önümüze; Elimi Bırakma. Uzun bir hazırlık sürecinden sonra geçen hafta sete çıktık. Her şey çok güzel gidiyor şu anda. İlerlediğimiz yoldan ve usta isimlerle çalışıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun soluklu bir iş olur umarım.” dedi.

Emre Bey kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler