Ana SayfaDizilerAdı Efsane Bitiyor Mu?

İlgili Postlar

Adı Efsane Bitiyor Mu?

Kanal D’nin sevilen dizisi olan Adı Efsane, geçtiğimiz cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanan 19. Bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizinin;bu haftaki bölümünde,basketbol koçu Tarık Hoca’nın vurulması ve yoğun bakıma kaldırılması ekran başındakileri üzdü. Acaba yaşayacak mı? Dizi yakında bitiyor mu? Sorularını akıllara getirdi.

İşini ve eşini kaybetmiş olan hayata yeniden tutunmaya çalışan ünlü basketbolcunun; çocuklarını ve öğrencilerini kazanma mücadelesini anlatan dizi, Adı Efsane; akıcı işlenişiyle ve verdiği mesajlarla izleyiciler tarafından oldukça beğenilmişti.

Adı Efsane dizisinde;Tarık Hoca olarak baş rolde oynayan Erdal Beşikçioğlu’nun, diziden ayrılacağı söylentileri epeydir gündemdeydi.Televizyon eleştirmeni Mesut Yar; 14 Mayıs 2017’de,Posta gazetesinde yazdığı köşe yazısında da ünlü aktörün yol ayrımında olduğunu dile getirmişti. Adı Efsane diziyle ilgili alınan diğer duyumlarda ise Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in de filmden ayrılacağı ve yeni oyunculara rol verileceği iddia ediliyor. Güneri Civaoğlu’nun Şeffaf Oda programında, geçtiğimiz aralık ayında açıklama yapan Erdal Beşikçioğlu’nun; bu yıl yaz aylarında Behzat Ç. dizisinin 13 bölüm kadar yeniden çekimlerinin olacağını söylemesi ise Tarık Hoca’nın diziden ayrılacağı ve Behzat Komiser olarak ekranlara tekrar geri döneceği sinyalini veriyor.

Devam Edecek mi?

Sevilen dizinin yeni oyuncu kadrosuna alınacak isimlerden birisi olarak, 2016 yılında “Cevapsız Çınlama” parçasıyla çıkış yapan şarkıcı Aleyna Tilki yer alıyor. Genç şarkıcının ise sunulan teklife sıcak baktığı ve kabul edeceği söyleniyor. Devlet Bahçeli’nin de sıkı takipçileri arasında olduğu dizinin yeni sezonda da devam etmesi bekleniyor.

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler