Ana SayfaDizilerAdı Efsane 2. Devre Ne Zaman Başlıyor?

İlgili Postlar

Adı Efsane 2. Devre Ne Zaman Başlıyor?

Kış döneminin en dikkat çeken dizilerinden olan Adı Efsane final yapmasına rağmen yeni versiyonu ile yaz sezonunda ekranlara gelecek. Özellikle dizideki genç karakterlerinin izleyenler taraftan çok sevilmesi dizinin devam etmesi noktasında etkili olurken, Adı Efsane’nin ne zaman ekranlara geleceği belli oldu.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanları ile birlikte ilk bölüm ve dizinin yeni konusu hakkında önemli detaylar paylaşılırken, Adı Efsane’nin ilk bölümü ile 4 Temmuz Salı günü ekranlarda olacağı ifade edildi. Dizinin önemli karakterlerinden birisi olan Hakan ve arkadaşlarının başından geçecek yeni hikayelerin dizide anlatılacağı ifade edilirken, özellikle yeni dizi daha çok gençlik dizisi tadında olacak.

İzlenme Oranları Yüksekti

Kış dönemi boyunca ekranlara gelen Adı Efsane dizisi izlenme oranlarında oldukça başarılıydı. Bu bakımdan dizinin devamı niteliğinde olacak Adı Efsane 2. Devre yine reyting sıralamalarında yüksek bir başarı elde edebilir. Bu açıdan dizi ile ilgili yaşanan tüm detaylar oldukça dikkat çekiyor ve gündemde kalmayı başarıyor.

Yeni sezonda yeni karakterlerin yer alacağı dizi için detaylar da netleşmiş durumda. Öyle ki Şenay Gürler ve Simay Barlas anne kız olarak diziye dahil edilecek. Dizinin önceki sezonda en önemli oyuncularından olan Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer ise yeni dönemde dizide yer almayacak. Fakat diziye dahil olacak yeni oyuncular ile birlikte konu ve hikaye derinleştirilecek ve farklı bir yöne çekilecek. Dizi için yapılan değerlendirmelerde, özellikle dizide ikinci devrenin başlayacağı ve ilk devrinin geride kaldığı ifade edildi. Bu nedenle de diziye Adı Efsane 2. Devre adının verildiği söylendi.

Yeni sezonda dikkat çekecek karakterlerden bir diğeri ise Ferit Kaya tarafından canlandırılacak Ozan karakteri. Dizideki ana karakterlerden birisi olan Hakan karakterinin kuzeni olarak tanıtılacak Ozan, özellikle cezaevinden çıktıktan sonra sert davranışları ve çıkışlarıyla sorunlu bir karakter olarak karşımıza çıkacak.

Adı Efsane 2. Devre Yeni Sezon Oyuncuları Kimler?

Yapılan açıklamalara göre yeni sezondaki önemli oyuncular şöyle olacak; Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Hakan Ummak, Kaan Sevi, Burak Aybastı, Özgü Kaya, Emre Bey, Leyla Kırşın.

https://www.youtube.com/watch?v=TxvPHpy9JJE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler