Ana SayfaDünyaAdele: Boşandığım İçin Utanıyorum

İlgili Postlar

Adele: Boşandığım İçin Utanıyorum

Geçtiğimiz dönemlerde evliliğini sonlandıran dünyaca ünlü sanatçı Adele, Oprah Winfrey ile uzun bir söyleşi yaptı. Hayatı hakkında konuşan Adele “Boşandığım için utanıyorum” dedi. İşte o açıklamalar;

Adele Evliliğini Anlattı

Adele, hayatına ilişkin birçok konuda konuştu ve boşandığı için utandığını söyledi.

Yıldız şarkıcı 2018 yılında eşi Simon Konecki’den ayrıldığı zaman “evlilik” fikrine “saygısızlık” ettiği hissine kapıldığını anlattı.

Boşanma sonrasında “dehşet verici panik ataklar” yaşadığını söyleyen Adele, bunun kendisini sıkı bir egzersiz düzeni uygulamaya yönelttiğini ve bu yolla 2 yılda yaklaşık 50 kilo verdiğini dile getirdi.

Adele yeni albümü sonrası ilk televizyon mülakatını verirken, programda aynı zamanda şarkıcını Los Angeles’ta ünlü ışıklı Hollywood yazısının gölgesindeki Griffith Gözlemevi’nde, klasik en sevilen ve yeni şarkılarından bir seçkiyi seslendiği bir konser izlendi.

Lizzo, James Corden ve Melissa McCarthy gibi yıldızların da seyirciler arasında bulunduğu gece konserinde Adele’in küçük oğlu Angelo da annesini ilk kez canlı izlemiş oldu.

Adele konserde oğluna “Bebeğim, bu gece senin burada olman kesinlikle hayatımın onuru” diye seslendi.

Adele “Boşandığım İçin Utanıyorum”

Babası, kendisi iki yaşındayken evi terkeden ünlü şarkıcı “Öyle bir aileden gelmediğim için hayatım boyunca çekirdek aile saplantım vardı” dedi ve ekledi:

“Çok küçük bir yaştan itibaren kendime, çocuklarım olduğu zaman onlardan ayrılmayacağıma söz vermiştim. Ve gerçekten, hakikaten uzun bir zaman denedim.”

33 yaşında olan Adele, evliliğinin yıkılmakta olduğunu ilk kez bir dergideki kişilik testini yaptığında farkettiğini söyledi.

Sorulardan biri “Hakkınızda hiç kimsenin bilemeyeceği şey nedir?” oldu. Adele arkadaşlarına itiraf etti:

“Mutlu değilim. Yaşamıyorum. Sadece kendimi sürüklüyorum.”

Adele aslında Simon Konecki ile 8 yıl beraber olmuştu ama daha önce evliliğinin de ayrılığının da 2018 yılında olduğunu söylemişti.

Ünlü şarkıcı mülakatında, “Evliliği çok ciddiye alıyorum…ve öyle anlaşılıyor ki, ne bileyim, bu kadar çabuk evlenip boşanmakla neredeyse evliliğe saygısızlık etmiş gibi hissediyorum.”

Meşhur olduktan sonra Konecki’nin “hayatını kurtardığını” söylüyor:

“Hayatımın o döneminde, çok gençtim ve herşeyi elde ettiğimi düşünüyordum. Rahatlıkla bazı karanlık yollara sapabilir ve şöhretin sarhoşluğuyla kendime zarar verebilirdim.”

“O sırada o geldi ve hayatımın o noktasına kadar karşılaştığım en dengeli insandı. Ona şu anda bile hayatımı emanet ederim.”

Müziğinin Kaynağı

“Hello” ve “Someone Like You” gibi şarkıları milyonlarca insanı etkiledi ama Adele müziğinin gücünün kendisi için anlaşılamaz bir şey olduğunu itiraf etti:

“Bir birey olarak şarkılarımla aynı özelliği taşımıyorum. Sanki onları başka bir yerden çekip alıyorum ve onlara nasıl eriştiğimi bilmiyorum. Çok garip çünkü gerçek hayatta o kadar derin olduğumu sanmıyorum. Şarkı sözlerinde neden o kadar çok şahsi bilgi verdiği sorulduğunda Adele, insanlara aynı tür şeyler yaşadıkları konusunda güvence vermek istediğini söyledi:

“Müzik bana bir çok durumda yardımcı oluyor ve başkaları için de aynı şeyi yapmasını istiyorum. Yalnız olmadıklarını hatırlamalarını. Bazen bir şarkıyı yazarken, ya da yazdığımı dinlerken ‘Bu biraz fazla kişisel olabilir’ dediğim oluyor. Ama hiç bir şey şu son iki ya da üç yıl içinde kapalı kapılar ardında yaşadıklarımdan daha ürkütücü olamaz. O yüzden korkmuyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler