Ana SayfaDedikoduAda Konseyinde Gerilim

İlgili Postlar

Ada Konseyinde Gerilim

Ünlüler ve Gönüllüler’in açlık ve adadaki zor şartlar altında şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiği Survivor All Star’da sular durulmuyor. İki takım önce ödül oyunu için mücadele etti, ardından ada konseyinde yüzleşti. Survivor’a veda eden isim de belli oldu! Ada konseyinde gerilim yaşandı.

Heyecan Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Ünlü isimlerin ve geçmiş sezonlarda hafızalara kazınan gönüllülerin yer aldığı Survivor All Star’da heyecan hız kesmiyor.

Yarışmanın dün akşam ekrana gelen bölümünde iki Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için parkura çıktı .

Haftalar süren hezimetten sonra kazanmaya başlayan Ünlüler takımı geleneği bozmadı ve 16-1’lik galibiyetin ardından ödüle kavuşan taraf oldular…

Nisa ve Sude Gerilimi

Seramonide Mert, Sude’ye çiçek verdi ve Sevgililer Günü’nü kutladı. Mert’in jestine karşılık veren Sude Burcu çiçeği aldı ve Mert’in Sevgililer Gününü kutladı.

Mert’in bu hamlesi gönüllüler adasını karıştırdı. Nisa’dan Sude’ye “Daha havaalanında ‘seni seviyorum’ dedi. On saniye sonra senin yanına geldiyse eğer bu içimi yiyor anladın mı?” sözleriyle tepki geldi.

Sude ise kendini “Sen bana gelip ‘kendine değer vermeyen, kendine saygısı olmayan bir kadın’ diyorsun. Bu çok ağır bir itham… Nisacığım bu çok özel bir konu! Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim bu adamla 8-9 ay neler yaşadığımı bilemezsin ve şu an beni bununla yargılayamazsın. Bana çok büyük bir iyilik yaptınız ama benim ona olan hislerim çok güçlü” ifadeleriyle savundu.

Mert Öcal: Onları Dinleme

Sude’nin mutsuzluğunu fark eden Mert, sevgilisine neler olduğunu sordu. Nisa ile Sude arasındaki gerilimi öğrenen Mert, sevgilisini “Onları dinleme” diyerek uyardı.

Ada Konseyinde Gerilim

Sude ve Nisa bir kez de ada konseyinde yüzleşti.

Sude “Mert’i burada tanımış olsam Nisa’ya hak verebilirdim ama benim bildiklerim var. Nisa bir tarafı korurken bir tarafı kırıdığını fark etmedi. Nisa’nın varlığı beni rahatsız etmiyor. Söylediği cümle benim kaldırabileceğim bir cümle değil. Kendi açımdan bu konuyu kapattım.” dedi.

Öfkesinden parkuru yumruklayan Nisa ise “Ben bundan sonra hiçbir şey demek istemiyorum. Benim hayatıma da yansıyan bir şey olduğu için tepki göstermek zorundaydım” dedi.

Söz alan Mert, Nisa’yı “Lütfen bo konudan, benden ve Sude’den uzaklaş. Sal bizi ya! Senin özel hayatınla ilgili kimseye bir şey bahsetmiyoruz.” dedi.

Şaşırtan Paylaşım

Nisa Bölüknbaşı’nın yakın arkadaşı Makbule Şakalakoğlu, çok konuşulacak bir fotoğraf paylaştı. Nisa’ya sarıldığı fotoğrafı yayınlayan Şakalakoğlu’nun paylaşımı ‘arkadaşının desteğine karşılık verdi’ şeklinde yorumlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler