Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'ya Tazminat Sürprizi!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’ya Tazminat Sürprizi!

Son dönemlerde ilişki hayatıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı, bunlardan çok daha büyük sorunlarla uğraşıyor. Bülent Özdemir tarafından açılan bir tazminat davası devam eden Ilıcalı’nın davası nihayet sonuçlandı. İş yoğunluğundan dolayı sürekli ülkeler arası seyahat etmek zorunda kalan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ya tazminat sürprizi sinirlerin gerilmesine neden oldu.

TV8’de Format Yeniliklerine Gidildi

Bildiğiniz üzere Acun Ilıcalı bu sene kanalında yayınlanmakta olan dizileri reyting nedeniyle kaldırma kararı almıştı. 2013 senesinden beri yayında olan kanalın hala beklenen yere gelmemesi Ilıcalı’nın format değişikliğine gitmesini ve kanalın içeriklerini daha da güçlendirme kararı almasına neden olmuştu.

Kaan Tangöze’den Acun Ilıcalı’ya Tazminat Davası

Acun Ilıcalı’ya Daha Öncede Dava Açıldı

Geçtiğimiz senelerde, Burhan Bayar’da “O Ses Türkiye”de şarkılarının izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle Acun Ilıcalı’ya dava açmış ve davayı kazanmıştı. “Ossi Müzik”in sahibi Hakan Eren’de Ilıcalı’ya dava açan isimler arasındaydı. O davada Fatma Fikret Şenes’in eserlerini izinsiz kullanmak gerekçesiyle 165 bin TL tazminat ödemişti.

Acun Ilıcalı’ya Tazminat Sürprizi!

Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Bülent Özdemir’de Acun Ilıcalı‘ya, “O Ses Türkiye”de şarkısının izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle dava açtı. Sonucu merakla beklenen dava da mahkeme tarafından karar bugün aldı. Mahkeme tarafından haklı bulunan Bülent Özdemir’e, Acun Ilıcalı’nın 61 bin 250 TL ödemesine karar verildi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler