Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı’dan Ortalığı Karıştıran Soru!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Ortalığı Karıştıran Soru!

Acun Ilıcalı’dan Ortalığı Karıştıran Soru!

Acun Ilıcalı, Sema’ya eski Survivor yarışmacısı Nagihan’ı hatırlatarak “Nagihan mı sen mi?” diye sordu. Sema da “Arkadaşlarım benim daha iyi olduğumu söylüyor.” dedi.

Tv8 ekranlarının başarılı yarışmasında dün konsey heyecanı vardı. Acun Ilıcalı yine ilklerden birisini yaparak yarışmacıları karşılaştırdı. Geçen sezonların en başarılı ne hırslı yarışmacısı olarak bilinen Nagihan Karadere başarısıyla izleyicilerin aklına adeta kazındı. Aynı şekilde bu sezon başarılı olan Sema Apak akıllara sürekli ‘2. Nagihan’ yorumlarını getiriyordu. En az Nagihan kadar başarılı,kolay kolay oyun kaybetmeyen Sema’ya,Acun Ilıcalı belki de herkesin sormak istediği soruyu sordu.

Nagihan Mı? Sema mı?

TV8’in başarılı yarışması Survivor’da dün konsey heyecanı vardı. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacısı Nagihan’ı hatırlatarak “Nagihan mı sen mi?” diye sordu. Sema da “Performans açısından bana arkadaşlarım hep sen daha iyisin.” dedi. Acun Ilıcalı’ya verdiği cevaptan sonra “Biz koşuda çok yarıştık beni hiç geçemedi. Ama onun derecesi çok iyiydi. 4 kere üst üste yendim onu, 5. de öyle bir hırs yaptı ki beni geçti” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler