Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı'dan İddialı Sözler:"Dünyayı Ele Geçirmek Üzereyim!"

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan İddialı Sözler:”Dünyayı Ele Geçirmek Üzereyim!”

Acun Ilıcalı’dan İddialı Sözler:”Dünyayı Ele Geçirmek Üzereyim!”

Başarısı ile adından sıkça söz ettiren Acun Ilıcalı, kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Yaptığı yarışmalar ile reyting rekorları kıran ve sahibi olduğu kanal ile ilgili planları olan Acun Ilıcalı katıldığı programda “Bana 1,5 yıl verin dünyayı ele geçirmek üzereyim” diyerek iddialı bir çıkışa imza attı.

“Dünyada 4 Ülkede Birinci Olduk”

Katıldığı bir programda gelecek ile ilgili planlarından bahseden Acun Ilıcalı, “Dünyada kendini kabul ettirmeyi başarmış ilk Türk prodüksiyon şirketiyiz. Hayalim 40 ülkede aynı anda bizim prodüksiyonumuzun işlerinin olması. Dün dünyada 4 ülkede birinci olduk. Televizyon açısından en önemli ülkede prodüksiyon yaptığımı düşünün. Amerika için yapılacak olan Survivor’da ödül olarak Türk yemekleri, Türkiye gezisi yapıldığını düşünün. Ben bunu istiyorum” diyerek planlarını söyledi.

Şuan da reyting rekorları kıran Survivor 2018 yarışması hakkında konuşan Acun Ilıcalı, “”Artık Survivor’da her şey olabilir. Perşembe günü enteresan bir Survivor var, yarışmayı canlı izledim” şeklinde konuştu. Bu hafta elenen Nihat Doğan ile ilgili de yorum yapan Ilıcalı eleme potasına ilk çıktığı zaman Nihat Doğan’ın eleneceğini tahmin etmiştim açıklamasında bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler