Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı O Ses Türkiye'yi bırakıyor mu? İşte Ilıcalı'dan yanıt!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye’yi bırakıyor mu? İşte Ilıcalı’dan yanıt!

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye programını bırakacağının sinyalini verdi. Program sırasında “Seneye belki Gökhan’a emanet edeceğim buraları” diyerek herkesi şoke ederken, O Ses Türkiye’ye veda etme hazırlığında olduğunu belirtti. İşte detaylar…

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye’den ayrılıyor mu?

TV 8 ekranlarında ünlü televizyoncu ve TV 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın sunumu ile yayınlanan O Ses Türkiye isimli ses yarışmasında ilginç anlar yaşandı. Acun Ilıcalı, önümüzdeki yıl O Ses Türkiye’de olmayacağının sinyallerini verdi.

Gökhan bombayı patlattı, Acun açıkladı!

O Ses Türkiye programında jüri koltuğunda oturan isimlerden biri olan Gökhan Özoğuz, “Acun bizi bırakmayı düşünüyor.” dedi. Herkesi şoke eden bu sözlerin ardından konuşan Acun Ilıcalı, çok yoğun bir programı olduğunun altını çizerek açıklamasına başladı ve “Meksika ve Brezilya’da prodüksiyon yapıyoruz. Türkiye’de 4 gün duruyorum. Dominik’e gidiyorum 24 saat kadar sürüyor. Seneye belki Gökhan’a emanet edeceğim buraları.” diyerek O Ses Türkiye’ye veda sinyali verdi.

Bu konuşmalar, Acun Ilıcalı’nın programdan ayrılmasının sonrasında sunuculuğu şu an jüri koltuğunda oturan Gökhan Özoğuz’un yapma ihtimali olduğunu gösterdi.

Acun Ilıcalı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler