Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Konseyde Çıldırdı

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Konseyde Çıldırdı

Tansiyonların bir an olsun düşmediği Survivor All Star yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı’nın sandalye fırlattığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan Survivor All Star programı başından beri izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Gerilim her bölüm yükselmeye devam ediyor ve ortalık karışıyor.

Eleme adaylarının belirlenmesi için toplanan konseyde Mustafa Kemal ve Merve Aydın arasında olay koptu. Konseye taşınan tartışmada Merve Aydın Mustafa Kemalin kendini yanlış anladığını gözyaşları içinde yemin etti.

Acun Ilıcalı Konseyde Çıldırdı
Merve Aydın ve Mustafa Kemal konsey tartışması

Mustafa Kemal, Merve Aydın’ın yalan söylediğini belirtti, bunun ardından Yunus Emre Mustafa Kemal’e sert çıktı. Yan yana oturan bu ikili aralarında kısa sürede kavga çıktı.

yayınlanan yeni bölüm fragmanı ağızları açık bıraktı

Acun Ilıcalı Konseyde Çıldırdı
Acun Ilıcalı Konseyde Çıldırdı

Bugün akşam yayınlanacak olan bölüm, Nagihan ve Mustafa’nın konuşmalarıyla başlayan fragmanı tanıtımında tartışmalarla geçen dokunulmazlık oyunu sonrası Acun Ilıcalı’nın konseyde sinirlenmesi ve “kardeşim siz ne istiyorsunuz? Ne istiyorsunuz? söyleyin bana” diyerek bağırması dikkatleri programın üstüne çekti.

Çileden çıkan Acun Ilıcıalı’nın oturduğu koltuğu fırlatması gündem oldu. Konseyde yaşananlar ve ünlü televizyoncunun neden bu denli sinirlendiği merak konusu oldu.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler