Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı: Devrim Gibi Projem Var

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı: Devrim Gibi Projem Var

Özel hayatı ve iş porejeleriyle gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün yeni açıklamalar yaptı. Gelecekteki planlarını anlatan Acun Ilıcalı “Devrim gibi projem var” dedi. İşte Ilıcalı’nın o açıklamaları;

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kardeşiyle Mi Çalışacak?

Ilıcalı’nın tatillerinde ve yurt dışı gezilerinde sık sık görüntülenen Kübra Açıl ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre; Survivor Panorama ve Ekstra kadrolarına Survivor 2021’de yarışan Hanzade Ofluoğlu ve Şeyma Subaşı’nın kız kardeşi Kübra Açıl dahil oldu. Yorumcu kadrosuna geçtiğimiz sezon yarışan isimlerden bir ismin de ilerleyen haftalarda dahil olması bekleniyor.

Kübra Açıl ve Acun Ilıcalı henüz bu iddialarla ilgili bir açıklama yapmasa da Kübra Açıl’ın Dominik paylaşımı iddiaları güçlendirdi.

Acun Ilıcalı’dan Özel Hayat Açıklaması

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, DailyMail’e verdiği röportaj sırasında iş hayatından özel hayatına dair her soruya yanıt verdi. Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Ilıcalı özel hayatına dair ilk kez bu kadar açık konuştu.

“Kişisel hayatım iki veya üç sezonluk bir pembe dizi olabilir” diyen Ilıcalı açıklamasının devamında “Özel hayatım biraz ilginç olduğu için Türkiye’de 10 yıl üst üste en çok haberlerde yer alan kişi benim” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı açıklamasının devamında ise şunları söyledi: “20 yaşında evlendim. 21 yaşında baba oldum. 22 yaşında ailemi trafik kazasında kaybettim. Kızım arabanın içindeydi. 15 kırık kemikle hayatta kaldı.

Acun Ilıcalı Anneler Günü Paylaşımıyla Yürekleri Dağladı

23 yaşımdayken bir motosiklet kazası geçirdim ve arkadaşım yanımda vefat etti. 24 yaşımdayken iflas ettim ve bir işim yoktu. Hayattaki her olumsuzluğu yaşadım.”

Acun Ilıcalı: Devrim Gibi Projem Var

Hedefinin Premier Lig olduğunu belirten Ilıcalı, futbol tarihinde görülmemiş bir projesi olduğunu belirterek, “Amacımız ilk 6’ya oynamak olacak. Hull City’nin Leicester City’den eksik bir yanı olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Uluslararası turnuvalarda İngiltere’yi desteklediğini söyleyerek söze başlayan Acun Ilıcalı’nın açıklamaları şu şekilde:

“1990 Dünya Kupası’nda İngiltere’nin başarısını çok iyi hatırlıyorum. Gascoigne ve Lineker’li kadro… O dönemki marşı bile ezbere biliyorum. İngiliz futboluna her zaman ayrı bir sevgim oldu. Bir takım sahibi olmak benim hayalimdi. Maddi imkanım oluşunca İngiltere’den takım almaya karar verdim. İngiliz futbolunun damarlarımdaki kana karışmasını istiyordum. Başarının bir yılda geleceğini söyleyemem ama gelecek sezondan itibaren yüksek bir konsantrasyonla Premier Lig’e yükseleceğimizi düşünüyorum. İlk hedefimiz bu. Premier Lig’e çıkarsak düşmeye aday takımlardan olmayacağız. Amacımız ilk 6’ya oynamak olacak. Hull City’nin Leicester City’den eksik bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Leicester’ın geçtiğimiz yıllardaki performansını takdir ediyorum. Bir sonraki Leicester City olmaya adayız. Hull City olarak kupalar kazanma potansiyeline sahibiz. Bu yüzden insanların mutlu olmasını istiyorum. Bir yılda olabilecek birşey değil ancak gelecek sezon itibariyle Premier Lig’e odaklanabiliriz. Bu, bizim ilk hedefimiz. Buraya para kazanmak için gelmedim. Planlarımda ‘Ne kadar kazanırım’ diye bir şey yok. Premier Lig’e çıkmak için en pahalı değil ama en doğru transferleri yapacağız. Taraftarlar da Premier Lig’e geri dönmek istiyorsa hep birlikte çalışacağız. Taraftarlar kulübün önemli bir parçası. Taraftarları da oyuna dahil edecek, futbol tarihinde örneği görülmemiş bir devrimin hayalini kuruyorum. Bu planı şimdilik saklı tutmak isterim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler