Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı: Biletimi Yaktım

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı: Biletimi Yaktım

İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen 4. Kariyer Onursal Ödül Töreni, geçtiğimiz gün Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde düzenlendi. Törende ödül alacak olan Ilıcalı gençleri kırmayarak törene gitti. O gün futbol takımının maçına gitmeyen Acun Ilıcalı “Biletimi yaktım” dedi. İşte o güne ait detaylar;

Acun Ilıcalı: Devrim Gibi Projem Var

Hedefinin Premier Lig olduğunu belirten Ilıcalı, futbol tarihinde görülmemiş bir projesi olduğunu belirterek, “Amacımız ilk 6’ya oynamak olacak. Hull City’nin Leicester City’den eksik bir yanı olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Uluslararası turnuvalarda İngiltere’yi desteklediğini söyleyerek söze başlayan Acun Ilıcalı’nın açıklamaları şu şekilde:

“1990 Dünya Kupası’nda İngiltere’nin başarısını çok iyi hatırlıyorum. Gascoigne ve Lineker’li kadro… O dönemki marşı bile ezbere biliyorum. İngiliz futboluna her zaman ayrı bir sevgim oldu. Bir takım sahibi olmak benim hayalimdi. Maddi imkanım oluşunca İngiltere’den takım almaya karar verdim. İngiliz futbolunun damarlarımdaki kana karışmasını istiyordum. Başarının bir yılda geleceğini söyleyemem ama gelecek sezondan itibaren yüksek bir konsantrasyonla Premier Lig’e yükseleceğimizi düşünüyorum. İlk hedefimiz bu. Premier Lig’e çıkarsak düşmeye aday takımlardan olmayacağız. Amacımız ilk 6’ya oynamak olacak. Hull City’nin Leicester City’den eksik bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Leicester’ın geçtiğimiz yıllardaki performansını takdir ediyorum. Bir sonraki Leicester City olmaya adayız. Hull City olarak kupalar kazanma potansiyeline sahibiz. Bu yüzden insanların mutlu olmasını istiyorum. Bir yılda olabilecek birşey değil ancak gelecek sezon itibariyle Premier Lig’e odaklanabiliriz. Bu, bizim ilk hedefimiz. Buraya para kazanmak için gelmedim. Planlarımda ‘Ne kadar kazanırım’ diye bir şey yok. Premier Lig’e çıkmak için en pahalı değil ama en doğru transferleri yapacağız. Taraftarlar da Premier Lig’e geri dönmek istiyorsa hep birlikte çalışacağız. Taraftarlar kulübün önemli bir parçası. Taraftarları da oyuna dahil edecek, futbol tarihinde örneği görülmemiş bir devrimin hayalini kuruyorum. Bu planı şimdilik saklı tutmak isterim.”

4. Kariyer Onursal Ödül Töreni

Geliri Kas Hastalıkları Derneği’ne bağışlanan törende Kenan Doğulu ve Acun Ilıcalı da ödül aldı. ‘En iyi erkek sanatçı’ seçilen Doğulu, şu sıralar oyuncu eşi Beren Saat’in seslendireceği şarkı üzerinde çalıştığını açıkladı.

Acun Ilıcalı: Biletimi Yaktım

‘Yılın Başarılı İş Adamı’ ödülünü alan Acun Ilıcalı, sahneye çıkarak, “Benim için önemli olan Üniversite ve öğrencilerden aldığım ödül benim için en önemlisi çok kıymet veriyorum çünkü satın aldığım spor kulübünün (Hull City) maçı vardı. Biletimi yaktım buraya geldim çünkü daha önemlisiniz” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler