Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı, "Adada Yapım Ekibi Bize Yemek Veriyordu" Diyen Manken Merve Büyüksaraç'a...

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, “Adada Yapım Ekibi Bize Yemek Veriyordu” Diyen Manken Merve Büyüksaraç’a Açtığı Davayı Kazandı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasından elendikten sonra “Adada yapım ekibi bize yemek veriyordu” diyen Merve Büyüksaraç’a açtığı davasında mahkeme tarafından haklı bulundu.Manken Büyüksaraç, 25 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Tazminat Davası Bugün Sonuçlandı.

Manken Merve Büyüksaraç, 2012 senesinde yarıştığı Survivor yarışmasından elendikten sonra Acun Ilıcalı’yı hedef alarak “Adada yapım ekibi bize yemek veriyordu” demişti.Başarılı televizyoncu Ilıcalı’nın o dönem Büyüksaraç’a açtığı tazminat davası bugün sonuçlandı. Acun Ilıcalı, davada haklı bulundu.

Merve Büyüksaraç: “Yapım Ekibi Bize Adada Yemek Veriyordu”

Manken Merve Büyüksaraç, “Survivor 2012” yarışması sonrası “Adada o kadar aç değildik, yapım ekibi bize yemek veriyordu” deyince başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı’nın büyük tepkisini çekmişti.

Mahkeme 25 Bin Tl Ödemeye Mahkum Edildi

Acun Ilıcalı, o dönemde Büyüksaraç’a avukatı Hakan Öncel aracılığıyla tazminat davası açmıştı. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nin bugün verdiği kararla televizyoncu Acun Ilıcalı’yı haklı buldu. Manken Merve Büyüksaraç’ı 25 bin TL tazminat ödemeye mahkum etti.

Merve Büyüksaraç ’a hapis cezası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler