Ana SayfaÜnlülerAcilen ameliyata alınan Murat Soydan'ın sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Acilen ameliyata alınan Murat Soydan’ın sağlık durumu nasıl?

Geçtiğimiz günlerde evinde geçirdiği kaza sonucunda yaralanan ve acilen ameliyata alınan usta oyuncu Murat Soydan’ın sağlık durumu nasıl? Hayranlarının merakla beklediği sağlık haberleri sonunda geldi mi? Yoksa, usta sanatçının durumu kötü mü? Detaylar haberimizde…

Son dakika: Murat Soydan’dan kötü haber!

Murat Soydan ameliyat oldu

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden biri olan Murat Soydan, geçtiğimiz günlerde evinde düşerek talihsiz bir kaza geçirmişti. Apar topar hastaneye kaldırılan Soydan’ın, kalça kemiğini kırdığı anlaşıldı. Acilen ameliyat edilmesi gereken usta sanatçı, başka hastalıklarından dolayı hemen ameliyat edilememişti. Hastanede ameliyata kadar tedavisi devam ettirilen Murat Soydan, hazırlık sürecinin ardından iki gün önce ameliyata alınmıştı. Murat Soydan’ın ameliyatı nasıl geçti? Eski sağlığına kavuştu mu?

Murat Soydan kimdir?

Murat Soydan’ın sağlık durumu nasıl?

Ünlü sanatçı Murat Soydan’ın sevenleri sağlık durumunu merak ederken, aile fertlerinden bir açıklama geldi. Murat Soydan’ın ailesi, ameliyatın gayet başarılı geçtiğini ve usta sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. Murat Soydan sevenleri, bu açıklama ile rahat bir nefes alabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler