Ana SayfaKimdirAcalye Samyeli Danoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Acalye Samyeli Danoğlu Kimdir?

Ünlü manken Acalye Samyeli Danoğlu kimdir? Acalye Samyeli Danoğlu kaç yaşında? Acalye Samyeli Danoğlu aslen nereli? Acalye Samyeli Danoğlu hangi burç? Acalye Samyeli Danoğlu hakkında merak ettiğiniz her şey ve bilmeniz gerekenleri bu yazımızda sizin için yazdıkö.

Acalye Samyeli Danoğlu Kaç Yaşında? Acalye Samyeli Danoğlu Aslen Nereli? Hangi Burç?

Acalye Samyeli Danoğlu 5 Kasım 1991 tarihinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Almanyalı olan Acalye Samyeli Danoğlu, Akrep burcudur.

Acalye Samyeli Danoğlu Kimdir?

Acalye Samyeli Danoğlu eğitimini İstanbul’da tamamladı. Annesi Hayrabolulu, babası ise Uzunköprülü olan Acalye Samyeli Danoğlu’nun ailesi Tekirdağ’da yaşamaktaydı. Tekirdağ Anadolu Lisesi’ni bitiren Acalye Samyeli Danoğlu, “İstanbul Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık” bölümünden mevzun oldu.   Açalya Samyeli Danoğlu’nun üç kardeşi vardır. 2012 yılında katıldığı Miss Turkey’de Türkiye Güzeli seçilen Acalye Samyeli Danoğlu, Türkiye’yi Miss World 2012’de Çin’in Inner Mongolia şehrinde temsil etti. Fakat dereceye giremedi.

Ardından aynı yıl “İşler Güçler” dizisinde Zeynep Şimşek karakterini canlandıran Acalye Samyeli Danoğlu, 2013 yılında, başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in paylaştığı “Düğün Dernek” filminde rol aldı. Acalya Samyeli Danoğlu 2016 senesinde iş adamı Erman Ademoğlu ile dünya evine girdi.

Acalye Samyeli Danoğlu Dizileri

  • 2012 – İşler Güçler

Acalye Samyeli Danoğlu Filmleri

  • 2014 – Düğün Dernek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler