Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerABD Box Office Rakamları Açıklandı! Hangi Filmler Sıralamada?

İlgili Postlar

ABD Box Office Rakamları Açıklandı! Hangi Filmler Sıralamada?

Amerika özelindeki Box Office sonuçları açıklandı. Geçen hafta sonu için yapılan değerlendirmeye göre zirvede oldukça ilginç yapımlar var.

Hangi Filmler Sıralamada?

Filmler için satın alınan bilet sayısına göre oluşturulan Box Office, Amerika’da geçen hafta en çok izlenen filmin Jumanji: Vahşi Orman olduğunu açıkladı. Film, sinemalarda gösterime girdiği haftadan itibaren Box Office değerlendirmelerinde açık ara farkla zirvede yer aldı. Sadece 3. haftası içinde 30 milyon dolara yakın bir gelir elde eden yapım, toplamda 90 milyon dolarlık bir maliyete sahip. Filmin genel gişe geliri ise yaklaşık 300 milyon dolar seviyesine yaklaşmış durumda.

Spielberg’in yönetmen koltuğunda oturduğu The Post filmi ise listenin ikinci sırasından kendine yer buldu. Film 4 haftanın sonunda 18 milyon dolar elde etti. The Post filminin bütçesinin 50 milyon dolar olduğu söyleniyor.

Listenin üçüncü sırasında ilk haftasından 13.4milyon dolar gelir elde eden Yolcu filmi var. Bu üç filmin de ortak özelliği aksiyon türüne ait filmler olması. Öte yandan listenin kalan filmlerine göz attığımız zaman Star Wars: Son Jedi, Muhteşem Showman gibi filmleri görüyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler