Ana SayfaKimdirAbbas Güçlü Kimdir?

İlgili Postlar

Abbas Güçlü Kimdir?

Usta eğitimci ve yazar Abbas Güçlü Kimdir? Abbas Güçlü Nerede Doğdu? Abbas Güçlü Aslen Nereli? Abbas Güçlü Hangi Burç? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

Abbas Güçlü Nerede Doğdu? Abbas Güçlü Aslen Nereli? Abbas Güçlü Hangi Burç?

Abbas Güçlü 1 Ocak  1957 senesinde Ankara’da dünyaya geldi. Abbas Güçlü Aslen Ankaralıdır. Abbas Güçlü Oğlak Burcudur.

Abbas Güçlü Kimdir?

Abbas Güçlü Lise mezuniyetinin ardından Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi’nde okumaya başladı. Abbas Güçlü, buradaki eğitimini de tamamladıktan sonra 1985 senesinde Milliyet’te çalışmaya başladı. Halen Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yapan Abbas Güçlü, aynı zamanda gazetenin eğitim editörüdür.

Halkın Gündemi, Genç Bakış ve Karne programlarıyla, özellikle eğitim alanında olmak üzere pek çok alanda bilgilendirici yapımlarıyla dikkat çekmiştir. Milliyet Gazetesi‘ne Eğitim Editörü olan Güçlü, halen bu gazetede köşe yazarlığı görevine de devam etmektedir.

Abbas Güçlü, uzun süre radyo/tv sektöründe eğitim programları yaptı. Kanal D’de Halkın Gündemi ve de Karne adlı programları, TRT’de Sonsuz Yarış isimli eğitim programını başarı ile sundu. Aynı zamanda Radyo D ve Radyo Foreks’in kuruluş sürecinde yer almıştır.

Abbas Güçlü, 2011 senesinde, üniversite giriş sınavında belli bir algoritma ile cevapların bulunabileceğini ortaya çıkarmıştır. Birçok ödül kazanan Abbas Güçlü, en çok kendisiyle özdeşleşen “Abbas Güçlü ile Genç Bakış” programı ile ödül kazanmıştır. Ünlü eğitmen ve yazar Abbas Güçlü, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde ‘Temel Gazetecilik’ dersleri vermektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler