Ana SayfaDizilerElimi Bırakma 29 Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Cenk'in Hastalığı Ne?

İlgili Postlar

Elimi Bırakma 29 Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Cenk’in Hastalığı Ne?

Başladığı günden bu yana güçlü ve uyumlu oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Elime Bırakma, tüm hızıyla devam ediyor. Elimi Bırakma dizisinin 28. bölümü 10 Şubat Pazar akşamı TRT1 ekranında izleyicileri oldukça heyecanlandıran bir bölümle ekrana geldi. Detaylar haberimizde…

Elimi Bırakma’nın Azra’sı Alina Boz Mutfakta!

Elimi Bırakma 29 Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Cenk’in Hastalığı Ne?

Azra ile inişli çıkışlı ilişkileri sonunda mutlu bir beraberlik yakalayan ikili Cenk’in kazası ile sarsılır. Cenk ile aynı arabada olan Kadir’in kaza sonrasında ortalıkta olmaması herkesi meraklandırıyor. Azra ve ailenin diye fertleri büyük bir üzüntü içerisindeyken, Serap kazanın hemen öncesinde Cenk ile tartıştığı için kendini oldukça suçlamaktadır.

Elimi Bırakma Dizisine Yeni Karakter!

Elimi Bırakma dizisi yeni bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıkacak.Fragmanda Cenk’in ciddi sağlık durumu dikkatleri üzerine çekiyor. Fakat, Cenk’in sağlık durumu daha net bir şekilde bilinmiyor. Cenk hastalığını açıklayacak mı? Yoksa Azra’dan saklamayı mı seçecek? İşte Elimi Bırakma dizisinin 29. bölüm fragmanı:

Çağla Demir Diziye Dahil Oldu

Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken, oyuncularının uyumluluğu ile sürekli övgüler alan Elimi Bırakma dizisine bir oyuncu daha eklendi. Çağla Demir, diziye 28. bölümden itibaren dahil oldu. Demir, dizide ‘Defne Sezgin’ karakterine hayat verecek.

Elimi Bırakma Dizisi Oyuncu Kadrosu

İdealist bir beyin cerrahı olan Defne, İstanbul’da tek başına mütevazı bir hayat sürmektedir. Genç yaşta kaybettiği abisinin acısını hala içinde taşımaktadır. Cenk’le Defne’yi birbirlerine bağlayan şey sakladıkları büyük sır olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler