Ana SayfaKimdirUğur Alakuş Kimdir?

İlgili Postlar

Uğur Alakuş Kimdir?

Uğur Alakuş Kimdir? Uğur Alakuş Kaç Yaşında? Uğur Alakuş Aslen Nereli? Uğur Alakuş Hangi Burç? Uğur Alakuş biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Uğur Alakuş Kaç Yaşında? Uğur Alakuş Aslen Nereli? Uğur Alakuş Hangi Burç?

1 Ağustos 1982’de Sinop’ta dünyaya gelen Uğur Alakuş şu an 37 yaşındadır. Aslen Sinoplu olan uğur Alakuş aslan burcudur.

Uğur Alakuş Kimdir?

Uğur Alakuş, 2 çocuklu Alakuş ailesinin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğretimini Sinop’ta tamamlayan Uğur Alakuş Sinop Anadolu Lisesi mezunudur. Üniversite lisans ve lisansüstü öğrenimlerini İzmir Ege Üniversitesi’nde tamamlamış ve Uzman Eczacı unvanı ile meslek hayatına Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haydarpaşa Numune Eğt. Ve Arşt. Hastanesi’nde devam etmektedir. Yüksek Lisans eğitiminin 9 buçuk ayını Erasmus Öğrenci Değişim programı bünyesinde İtalya’nın Trieste şehrinde geçirmiştir.

Orta düzey İngilizce ve İtalyanca bilen Uğur Alakuş kariyeri süresince Araştırma Görevlisi, Fabrika Üretim Şefliği, Serbest Eczacı, Stok Koordinasyon Yöneticisi,  Satınalma İhale Üyeliği, Hastane Eczane Sorumluluğu, Hastane Tıbbi Sarf Birim Sorumluluğu, UMKE görevlisi gibi birçok farklı alanda faaliyetler yürütmüştür.

Uğur Alakuş İlgi Alanları

Ortaokuldan beri sanata olan ilgisi sayesinde çeşitli telli ve üflemeli çalgılar ile haşır neşir olan ünsüz icraat insanı olarak küçük çaplı konserler ve kulüp programları ile kendini mutlu hissettiği işler yapmaya devam etmektedir. Ayrıca üniversite yıllarında halk oyunu ve senaryo/kısa film çalışmaları ile ilgilenmiştir.

Amatör balıkçılık, motosiklet, halı saha futbolu ve son yıllarda amatör tiyatro oyunculuğu, ekşi mayalı ekmek üretimi gibi kendine nefes aldığı alanlar ile kariyerini hobileri ile süslediği mutlu bir hayata sahiptir. Çevresinde Karadenizli, aslan burcu, takım kadrosunu sayamayacak kadar ilgisiz bir Galatasaraylı, hafiften hallice şehla, baba tarafından Çerkez ve güzel sos/makarna/salata yapan biri olarak bilinir.

Fikir adamından bol bir şeye rastlanmayan güzel ülkesinde sade icraat insanı olmaya çalışır, bir şeyi yapacaksa hemen yapmayacaksa hiçbir zaman kavlinden hayat görüşü ile yaşamına devam ederken memleketinde en sevdiği sözler ‘Gamsızın kervanı yürür’ ‘Demek ki öyle de oluyormuş’ ışığında günleri geçmektedir. Uğur Alakuş evlidir ve henüz çocuk sahibi değildir.

Uğur Alakuş Tiyatro Oyunları

  • 2019 – Şölen
  • 2018 – Lüküs Hayat
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler