Ana SayfaDedikoduİstanbullu Gelin'deki Şok Eden Sahne!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’deki Şok Eden Sahne!

Star Tv ekranlarında sevilerek izlenilen ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin yenibölümü dün akşam yayınlandı. İzlenilen bölümünde Osman Boran ve arkadaşı Gülbin’in arabada geçen sahnedeki şaşırtan cinsel ilişki benzetmesi, magazin haberleri‘ne bomba gibi düşerken, tepkiler sosyal medyadan bir çığ gibi arttı. Konunun detayları Haberimizde..

İstanbullu Gelin’de Ağlatan Final!

İstanbullu Gelin’de Arabadaki Sahnesi Sosyal Medyada Büyük Tepki!

Favori diziler sıralamasında yer alan ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin 66’ıncı bölümü dün akşam Star Tv’de ekranlarında sevenleriyle buluştu. Dizinin dün geceki bölümünde, Osman Boran ve arkadaşı Gülbin’in arabadaki cinsel ilişki benzeri olan sahnenin, dizinin sevenleri tarafından büyük eleştiriye maruz kaldığı görüldü.

İstanbullu Gelin’de Olay Sahne;

Olaylı sahnede, Osman ve yanındaki kız arkadaşı Gülbin’in arabada otururkençekilen çay dökme sahnesi geceye damgasını vurdu. Ünlü oyuncuların arabadaki duygusal sahnesinde Gülbin’in Osman’ın üzerine kazayla çayı dökmesi ve üzerine eğilerek temizlemeye çalıştığını gösteren anlar ilişki sahnelerini andırdığı için dizinin seyircisi tarafından sosyal medyada büyük tepki topladı.

 

İstanbullu Gelin 66. Bölümde Esma Sultan Herkesi Üzecek!

“Bitirin Artık İyice Saçmaladılar”

Son bölümdeki araba sahnesi çok kısa sürede Instagram kullanıcılarının tepkisini çekmeyi başardı. Bu sahne için pek çok yorum yapılırken, “Yok böyle berbat bir sahne” , “Bitirin artık iyice saçmaladılar” ifadeleriyle yorumlar da yapıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler