Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı: Biraz Bencil Olmak Lazım!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı: Biraz Bencil Olmak Lazım!

Şeyma Subaşı: Biraz bencil olmak lazım! Ünlü televizyoncu Acun Ilıca ile ani bir şekilde boşanan Şeyma Subaşı, kesin kararını verdi. 14 aylık evliliği tek celsede biten Şeyma Subaşı’nın boşanmanın ardından yaptığı çarpıcı açıklama oldukça dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Şeyma Subaşı’ndan İmalı Gönderme!

Şeyma Subaşı: Biraz bencil olmak lazım!

Şeyma Subaşı: Biraz bencil olmak lazım! Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Fransa’da ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile olan birlikteliğini nikah masasına taşıyan Şeyma Subaşı, 14 ay süren evliliğin ardından Kasım ayı sonunda boşandı.

Acun Ilıcalı’dan bir kız çocuğu sahibi olan Şeyma Subaşı’nın, Ilıcalı’dan aldığı nafaka ise sosyal medya hesaplarında günlerce tartışılmıştı.

Boşanmasının üzerinden yaklaşık olarak bir ay geçen medyatik güzel Şeyma Subaşı, yaptığı açıklama ile oldukça dikkat çekti.

Şeyma Subaşı - Acun Ilıcalı
Şeyma Subaşı – Acun Ilıcalı

Şeyma Subaşı Kimdir?

Eğer sağlıklıysak üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok!

Hayatında yeni bir sayfa açtığını ifade eden Şeyma Subaşı; herşeyin başı sağlık diyerek, “Herkesin hayatında inişlerin ve çıkışların olduğu dönemler olmuştur. Benim bu dönemlerde kendime sürekli hatırlattığım ve telkin ettiğim şey şu; her şeyin başı sağlık. Eğer sağlıklıysak üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok” dedi.

Gelecekteki Şeyma’ya biraz bencil olması gerektiğini söylerdim!

Kendisine yöneltilen “Gelecekteki Şeyma’ya ne söylemek istersin?” sorusuna oldukça çarpıcı bir cevap veren Şubaşı, “Ona söyleyeceğim şey biraz bencil olması gerektiği olurdu. Hayatta biraz da bencil olmak lazım galiba. Eğer kendiniz mutlu olur ve bu mutluluğa odaklanırsanız etrafınızdaki insanları da mutlu edebilirsiniz. Bu eşiniz, çocuğunuz, sevgiliniz ya da arkadaşınız da olabilir. Çünkü mutluluk yaşandıkça çoğalan bir şey, siz mutluysanız emin olun etrafınızdakiler de mutlu olacaktır.” diyerek kendisine özeleştiride bulundu.

Fazla enerji patlaması yaşadığım için ben de kendimi dinginleştirmeye çalışıyorum

Enerjik ve hareketli yaşantısını sosyal medya hesabından an be an ifşa eden ve bu yüzden oldukça da tepki gören Şeyma Subaşı, sakin yaşamayı hiç sevmediğini ifade ederek “Biraz fazla enerji patlaması yaşıyor olabilirim evet, hatta ben de kendimi dinginleştirmeye çalışıyorum ama çalışmalar hala devam ediyor.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler