Ana SayfaDizilerErkenci Kuş'un 24. bölüm fragmanı yayınlandı! Sır perdesi aralanıyor!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş’un 24. bölüm fragmanı yayınlandı! Sır perdesi aralanıyor!

Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Erkenci Kuş’un 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi severler meraklı bekleyiş içinde! Neden mi? Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin 24. bölümünde Sanem’in aşkını herkese itiraf etmek istediği sevimli halleri dikkat çekecek.

Erkenci Kuş’un 24. bölümünde neler yaşanacak?

Parkta kumrular gibi cilveleşen ikilinin fotoğraflarını çeken Aylin, Sanem’in ailesinin durumu bilmediğini Emre’den öğrenince, hain planlarını kurmaya başladı. Uzun süredir Can ve Sanem’i böyle görmek isteyen izleyicilerin dileği gerçekleşti ama Aylin’in kumpasından sonra durum nereye gidecek şimdi merakla bekleniyor. Ancak Aylin’in onlara kurduğu tuzaktan habersiz çift, başlarına geleceği henüz bilmiyor. Videodan 15 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Aylin’in gazabından kurtulabilecek mi?

Ajansta kampanya için tüm çalışmalar hızla devam etmektedir. Çekimlerde görev alan modellerden biri de Sanem’in ilkokul arkadaşı Sinan’dır. Bu tanışıklık Can’ın Sanem’i kıskanmasına sebep olur.. Bu arada kampanya bilgilerinin, Aylin’in yerleştirdiği kar küresindeki kamera sayesinde çalındığı kısa sürede ortaya çıkar. Ama kar küresi kayıptır. Sanem kar küresini Emre’nin elinde gördüğünü hatırlar ve bu olayı araştırmaya başlarken yeni gelişmeler yaşanmıştı! Parkta kumrular gibi cilveleşen ikilinin fotoğraflarını çeken Aylin, Sanem’in ailesinin durumu bilmediğini Emre’den öğrenince, hain planlarını kurmaya başladı. Uzun süredir Can ve Sanem’i böyle görmek isteyen izleyicilerin dileği gerçekleşti ama Aylin’in kumpasından sonra durum nereye gidecek şimdi merakla bekleniyor.

Erkenci Kuş’un 23. Bölüm’ünde neler yaşandı?

Can’la tekrar sevgili olan Sanem ilişkilerini, ailesine söyleyene kadar gizli yaşamak ister. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir yandan mahallede, bir yandan ajansta çıkan dedikodular onları zor durumda bırakır ve Sanem ailesine yalan söylemek zorunda kalır. Bu yalanı fırsat bilen Aylin harekete geçer ve hain planlarına başlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler