Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş Türkiye'yi Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş Türkiye’yi Terk Ediyor!

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, ABD’de bulunan eşi Reza Zarrab’ın yanına taşınma kararı aldı. Gündeş’in, kızı Alara’nın babasıyla beraber olmasını istediği için bu kararı aldığı öne sürülüyor.

İran’a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili Amerika’da görülen davanın önemli ismi Reza Zarrab, geçtiğimiz günlerde New York’taki Nobu adlı restoranda bir kadınla objektiflere gelmişti. Çıkan haberlerin ardından Ebru Gündeş, 2 sene aradan sonra eşi Reza Zerrab’ın yanına gitme kararı almıştı.

Yılın Bir Bölümünü Amerika’da Geçirecek

İlk ziyaretinin sonrasında sık sık Reza Zerrab’ın yanına giden Ebru Gündeş, son olarak kızıyla 18 Eylül 2018’de New York’a uçtu. Buluşmanın sonrasında iddiaya göre çift bir karar aldı. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş ile Alara, yılın bir bölümünü New York’ta geçirecek.

“Alara ile Babası Birbirlerinden Kopuk Olmasın”

Ebru Gündeş yakınındaki insanlara ”Alara ile babasının birbirlerinden kopuk olmasını istemiyorum. Kızımız artık yurt dışında okuyacak. Ama ülkemle bağımı elbette koparmayacağım” dedi.

İstanbul’daki Evini Kapatmayacak

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, İstanbul-Kanlıca’daki evlerini kapatmayacak. Sahne programları ve konserleri için bir ayağı Türkiye’de olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler