Ana SayfaDizilerAğlama Anne Dizisinde Zeynep Nerede?

İlgili Postlar

Ağlama Anne Dizisinde Zeynep Nerede?

Ağlama Anne 8. bölümüyle bu akşam ekranlardaydı. Ağlama Anne’de Alev’in Osman’a yılların nefretini kusması, Osman’ın kalp krizi geçirmesine neden oldu. Ali Osman, Zeynep’i bularak Alev’e verdiği sözü tuttu. Zeynep, eve değil de Alev’e gitmek istediğini söyledi. Zeynep’i gören Alev, Damla’ya söyleyecek mi? İşte Ağlama Anne 9. yeni bölüm fragmanı ve 8. son bölümüne dair detaylar

Ağlama Anne 8. son bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Yayınlanan 8. son bölümde; Özlem’in yaptıklarını öğrenen Fikret ondan hesap soruyor. Bu sırada onların konuşmalarına şahit olan Nevzat neler olduğunu soruyor. Özlem babasına çok kötü birşey yaptığını söylüyor. Mert sabah kaldıkları evde Zeynep’in olmadığını farkediyor. Damla’nın evine gelen polislerin Zeynep’in annesi ile görüşebilir miyiz sözleri gerilimi doruklara çıkarıyor. Peki Ağlama Anne 8. bölümde başka neler yaşandı? Ağlama Anne 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz..

Ağlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Ağlama Anne 8. son bölüm: Zeynep, Alev’i istiyor! Ağlama Anne 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ağlama Anne 9. yeni bölüm fragmanı, dizinin ekranlara gelen son bölümünün ardından merak konusu oldu. Ağlama Anne’de Alev’in Osman’a yılların nefretini kusması, Osman’ın kalp krizi geçirmesine neden oldu. Hastanede endişeli bekleyiş sürerken Zeynep’in kayıplara karışması da aileyi iyice tedirginleştirdi. Ali Osman, Zeynep’i bularak Alev’e verdiği sözü tuttu. Zeynep, eve değil de Alev’e gitmek istediğini söyledi. Zeynep’i gören Alev, Damla’ya söyleyecek mi? Ağlama Anne 9. yeni bölüm fragmanına dair detaylar ve 8. son bölüm özeti haberimizde

Ağlama anne 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ağlama Anne 9. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ağlama Anne yeni bölüm fragmanına dair detaylar geldikçe haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ağlama anne dizisinin 8. bölümde neler yaşandı?

Alev, sonunda hayallerine kavuşup kızına sarılabilecek mi?Özlem’in sevdiklerini kaybetme korkusuyla şuursuzca yaptıkları herkesin huzur ve düzenini bozar. Adnan, Özlem’e boşanma davası açmak için harekete geçer. Mert, ormanda Zeynep’in ayakkabısını bulunca deliye döner. Olan biteni Damla’ya anlatmaya karar verir ancak Ali Osman buna engel olur. Alev, Zeynep’e kavuşamadan kaybetmenin acısıyla, geçmişin zehrini babasına kusar. Hasan’ın kocamış yüreği Alev’in bıçak gibi sözlerine dayanamaz. Nerede olduğunu bile bilmeyen Zeynep eli kolu bağlı korkuyla beklerken, Çetin, Özlem’in oynadığı oyunu çözer ve krizi kendi namına fırsata çevirir. Alev’e, Zeynep’i bulacağının sözünü veren Ali Osman, Çetin’in isteklerini yerine getirecek mi? Zeynep kurtulursa! Damla’yla arası eskisi gibi olacak mı? Alev sonunda hayallerine kavuşup kızına sarılabilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler