Ana SayfaÜnlülerAydemir Akbaş'tan kötü haber! Sanat camiası yıkıldı!

İlgili Postlar

Aydemir Akbaş’tan kötü haber! Sanat camiası yıkıldı!

Aydemir Akbaş’tan kötü haber! Sanat camiası yıkıldı! Usta oyuncu Aydemir Akbaş hastanede tedavi altına alındı. Akbaş’ın hastalığı korkuttu. Aydemir Akbaş hangi amansız hastalığa yakalandı? Şu an sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Aydemir Akbaş’tan Şafak Sezer açıklaması: Attan inip eşeğe binmem!

Aydemir Akbaş’tan kötü haber

Yeliçam’ın efsane isimlerinden usta oyuncu Aydemir Aktaş’tan kötü haber geldi. Aydemir Akbaş, kanser hastalığına yakalandı. Akbaş, amansız hastalıkla mücadele ediyor.

Aydemir Akbaş Kimdir?

Aydemir Akbaş’ın hastalığı ne?

Usta oyuncu Aydemir Akbaş’a kanser teşhisi konuldu. Akbaş’ın, kolon ve bağırsak kanseri olduğu belirlendi. Aydemir Akbaş, şu an hastanede tedavi görüyor.

Aydemir Akbaş’ın sağlık durumu nasıl?

Aydemir Akbaş, Nişantaşı’nda özel bir hastanede tedavi altına alındı. Sağlık durumu hakkında konuşan Aydemir Akbaş, “Şu an iyiyim. Doktorlar ‘Taş gibisin’ diyor ama tetkikler devam ediyor.” dedi.

Ünlü sanatçı, son olarak geçtiğimiz haftalarda Şafak Sezer hakkında yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Akbaş, filmlerinde rol aldığı Şafak Sezer hakkında “Şafak’la aynı projelerde oynamak gurur verici. Onun için birçok işi elimin tersiyle geri çevirdim. Ben attan inip eşeğe binmem.” şeklinde konuşmuştu. Usta oyuncu, film ve dizi setleri ile ilgili yaptığı açıklamada ise, “Herkesin uyuşturucu kullandığı setler özlenir mi? Setlerde içiyorlar. Bunlara sopa at, tık içeri beş sene, bak bakalım nasıl düzeliyor. Ben daha esrardan bir nefes çekmiş adam değilim.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler