Ana SayfaÜnlülerGüven Hokna Talat Bulut ve taciz iddiaları hakkında konuştu

İlgili Postlar

Güven Hokna Talat Bulut ve taciz iddiaları hakkında konuştu

Güven Hokna Talat Bulut ve taciz iddiaları hakkında konuştu. Güven Hokna, Talat Bulut ve hakkındaki iddialar hakkında neler dedi? Hangi tarafı haklı buldu. Detaylar haberimizde…

Hıncal Uluç İle Cengiz Semercioğlu Arasında Talat Bulut Krizi!

Güven Hokna Talat Bulut yorumuyla dikkat çekti

Oyunculuk dünyasına yıllarını adamış usta oyuncu Güven Hokna, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunuculuğunu yaptığı teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli programa konuk olarak katıldı. Hokna, programda açıklamaları ile dikkat çekti. Son zamanların en çok konuşulan olayı Talat Bulut ve hakkındaki taciz iddiaları ile ilgili konuşan Güven Hokna, “Talat çok efendi, beyefendi birisi. ‘Gördüğünün yarısına duyduğunun hiçbirine inanma demişler’ kimseyi kesinlikle savunmuyorum. Ben böyle bir olay yaşamadım. Talat’ın bu kadar aç bir pozisyonda olduğunu zannetmiyorum. Diyelim ki erkek içi geçti peki niye kadın niye set koymadı.” diye konuştu.

Güven Hokna kimdir?

Güven Hokna’dan Şevval Sam yorumu

Talat Bulut’a rol arkadaşı Şevval Sam’ın tepki göstermesi hakkında da konuşan Güven Hokna, “Böyle bir şey olmuşsa yapım neden devam ettiriyor. Şevval’i çok severim ama ‘maalesef’ demesi ayrı bir şey. Görmediğin bir şey için böyle tavır koyamazsın siz hiç mi hata yapmadınız hayatta. Her şeyin bir üslubu vardı usulü vardır. Daha olgun değiller, çok gençler ya da taciz olayı hakkında çok bildikleri şey var açık etmiyorlar. Ben Talat Bulut’a yakıştıramadığım için inanasım gelmiyor.” dedi.

Talat Bulut Kimdir?

Şevval Sam kimdir?

Sanat dünyasına yıllarını adamış olan, uzun yıllardır hem televizyon ekranlarında hem de beyazperdede boy gösteren, oyunculuk dünyasının duayen isimlerinden biri olarak nam salan usta sanatçı Güven Hokna, konuk olarak katıldığı programda samimi açıklamaları ile dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler