Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın kız isteme sahnesi ile dikkat çekti

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın kız isteme sahnesi ile dikkat çekti

Çocuklar Duymasın kız isteme sahnesi ile dikkat çekti… Fenomen dizi Çocuklar Duymasın’da Havuç’a kız isteniyor. Meltem ve Haluk’un kız isteme macerası nasıl sonuçlanacak? Detaylar haberimizde…

Çocuklar Duymasın’da İlgi Gören Sahne!

Çocuklar Duymasın kız isteme sahneleri ile çok konuşulacak

Çocuklar Duymasın dizisinde kız isteme gerçekleşecek. Haluk ve Meltem için büyük gün sonunda gelip çatmıştır. Oğulları Havuç için kız istemeye gidecek olan aile oldukça heyecanlıdır. Karadenizli ailenin evine bir otobüs dolusu insanla giden Haluk ve Meltem’i kız evinde büyük bir sürpriz beklemektedir. Başlarına geleceklerden habersiz olan Havuç ve Simay ise sözlenecek olmanın mutluluğunu yaşamaktadır. İsteme törenine davetli olmayan ama atmosferi çok merak eden Hüseyin, Şükrü, Kadriye ve Hatice ise gizli gizli izlemek için Karadenizli ailenin evinin bahçesine gelir. Ancak içeride olup biteni gizlice öğrenmeye çalışırken evin hırçın köpeğine yakalanırlar. İsteme töreni hem evin içinde hem de evin dışında yaşananlarla bir birinden komik anlara sahne olur.

Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosu

Çocuklar Duymasın kız isteme
Çocuklar Duymasın kız isteme

Havuç evleniyor

Çocuklar Duymasın dizisinin Havuç’u, evlilik yoluna girdi. Sevgilisi Simay ile evlenmeye hazırlanan Havuç, sevgilisi ve ailesini şöyle anlatmıştı: Gerçekte de benim anne tarafım Karadenizli. O yüzden o kültüre çok yabancı değilim. Karadeniz kültürünü de çok severim. Şimdi de dizi de böyle oldu. Buse (Simay) mesela Karadenizli olduğundan mıdır bilmiyorum çok gerçek bir insan. Çok has bir insan, o yüzden iyi anlaşıyoruz. Haluk ile Rıza’nın çok iyi anlaşacakları şimdiden belli. Ama çok benzeyen insanlar bazen çatışma da yaşadıkları için o da olacaktır mutlaka. Kayınvalidelerin durumu çok acayip. Baya komikler. yani Sultan Hanım Meltem’i çok kıskanıyor ve o ne yaparsa aynısını yapıyor. Bence diziyi daha da eğlenceli hale getirecek bu durum.

Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın dizisi, yeni yayın dönemine Kanal D ekranlarında adım attı. Çocuklar Duymasın dizisi, Meltem ve Haluk’un oğulları Havuç’a kız isteme sahneleri ile yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Çocuklar Duymasın izleyicilerini heyecanlı sahneler bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler