Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya: Ebru Gündeş'in Kocası Ülkeyi Satmış!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya: Ebru Gündeş’in Kocası Ülkeyi Satmış!

Deniz Akkaya: Ebru Gündeş’in kocası ülkeyi satmış! Ünlü manken Deniz Akkaya, dün akşam kızı ile birlikte Amerika’ya uçan Ebru Gündeş hakkında sert bir çıkışta bulundu. Ünlü manken, Ebru Gündeş’in VIP bölümünü kullanması ile ilgili neler söyledi? Havaalanlarında VIP bölümünü kimler kullanabilir? İşte haberimizin detayları…

Deniz Akkaya: Kanatsız meleğim

Deniz Akkaya: Ebru Gündeş’in Kocası Ülkeyi Satmış!

Deniz Akkaya: Ebru Gündeş’in kocası ülkeyi satmış! Ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in dün akşam kızı ve menajeri ile birlikte Amerika’ya, kocası Reza Zarrab’ın yanına uçmasının ardından sular durulmuyor.
Eşi Reza zarrab’ın kısa bir süre önce ünlü bir restoranda bir kadın ile yemek yerken çekilmiş görüntüleri bomba gibi gündeme düşen Ebru Gündeş, Amerika yolculuğu ile kafalı bir hayli karıştırdı.

Okulların açıldığı ilk gün kızı ile yurtdışına çıkan Ebru Gündeş, sadece özel kişilerin kullanımına açık olan VIP kısmında rahat tavırları ile dikkat çekti.

Deniz Akkaya kimdir?

Siz de kadına VIP hizmeti verin!

Sosyal medya hesaplarında bu görüntüler bir hayli dikkat çekerken, bir tepki de ünlü manken Deniz Akkaya’dan geldi. Ebru Gündeş’in kocasının ülkesini satan bir adam olduğunu ifade eden Akkaya, şöyle söyledi:

“İnsanların devlete, kurumlara inancı böylesine kirlenmiş isimlerin halen fütursuzca devlet imkanlarını kullanması nedeniyle yitip gitmekte! Yahu bu kadının kocası ülkeyi satmış! Nobu’larda gezmekte! Pişkinlik! Siz de kadına VIP hizmet verin!”

VIP salonlarını kimler kullanabilir?

VIP Salonları Protokol Listesi’ni kullanabilen görevdekiler şu şekilde:

“Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı, eski Cumhurbaşkanları, Cumhuriyet Senatosu eski başkanları, Millet Meclisi ve TBMM eski başkanları, eski başbakanlar, cumhurbaşkanlığı eski konsey üyeleri, Genelkurmay Başkanı, ana muhalefet partisi başkanı, bakanlar kurulu üyeleri, eski bakanlar, yüksek yargı organlarının başkanları ve üyeleri (Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Askeri Yargıtay, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi, Uyuşmazlık Mahkemesi)

Ayrıca Sayıştay başkanı ve üyeleri, kuvvet komutanları, general ve amiraller, Yüksek Öğretim Kurulu başkanı ve üyeleri, TBMM Başkanvekilleri, katip üyeleri, idare amirleri, TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin genel başkanları ve TBMM üyeleri, TBMM eski üyeleri, cumhurbaşkanlığı genel sekreteri, TBMM genel sekreteri, Diyanet İşleri Başkanı, TC Merkez Bankası başkanı, AB Genel Sekreteri, Sermaye Piyasası Kurulu başkanı, Rekabet Kurulu başkanı, Telekomünikasyon Kurulu başkanı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu başkanı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu başkanı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu başkanı, Kamu İhale Kurumu başkanı, Tütün ve Tütün Mamülleri ve Alkollü İçkiler Düzenleme Kurulu başkanı, Şeker Kurulu başkanı, Türkiye Ticaret, Sanayi, Deniz Ticaret Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği yönetim kurulu başkanı, Sosyal Güvenlik Kurumu başkanı.

Cumhurbaşkanlığı baş danışmanları, başbakan baş müşavirleri, müsteşar yardımcıları, cumhurbaşkanlığı ve TBMM genel sekreter yardımcıları, devlet ya da vakıf üniversiteleri rektörleri, büyükelçiler, valiler, emniyet genel müdürü, büyükşehir belediye başkanları, Devlet Denetleme Kurulu başkanı, Yüksek Denetleme Kurulu başkanı, Başbakanlık Teftiş Kurulu başkanı, bakanlık teftiş kurulları başkanı, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu başkanı, Toplu Konut İdaresi başkanı, Özelleştirme İdaresi başkanı, GAP İdaresi başkanı, Devlet Personel başkanı, genel müdürler, Devlet İstatistik Enstitüsü başkanı, Türk Standartları Enstitüsü başkanı, TÜBİTAK başkanı, TÜBA başkanı, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu başkanı, TC Merkez Bankası başkan yardımcıları, devlet sanatçıları, İstiklal Madalyası sahipleri, hükümeti temsilen yurt dışına giden heyetler, DİSK, HAK-İŞ, TESK, TİSK ve TÜRK-İŞ konfederasyonları genel başkanları, yukarıda belirtilen görevlerden emekli olanlar, Türkiye Barolar Birliği başkanı, toplu görüşme yapma yetkisine yapma memur sendikalarının bağlı oldukları konfederasyon genel başkanları.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler