Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy Demet Akalın'a Göndermede Mi Bulundu?

İlgili Postlar

Bülent Ersoy Demet Akalın’a Göndermede Mi Bulundu?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz Pazartesi günü haciz memurları tarafından evinin haczedilmesi ile gündemde uzun süre yer almıştı. Demet Akalın’ın evinden birçok eşyası haczedilerek götürüldü. Demet Akalın, hemen ertesi günü eşi Okan Kurt ile altı yıllık evliliğini tek celsede boşanarak sonlandırdı. Zor günler geçiren Demet Akalın’a, sanat dünyasından birçok destek geldi. Peki Bülent Ersoy sosyal medya paylaşımı ile Demet Akalın’a göndermede mi bulundu? İşte Detaylar…

Bülent Ersoy’un Hiç Yayınlanmamış Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Bülent Ersoy İle Demet Akalın Küs Mü?

Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Eski dost olan Bülent Ersoy ile Demet Akalın’ın araları açık mı soruları akıllara geldi. Bülent Ersoy mesajı “Demet Akalın’a mı yazdı” diyenlere de cevabı gecikmedi. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Bülent Ersoy, yaptığı paylaşımda sert ifadeler kullandı. Bülent Ersoy paylaşımına, “Sahte dost; Sabun gibisin! El yüz yıkar gibi görünüp ayak kaydırıyorsun! Ama… O sabuna şimdi sen bastın! Ve zamanında hırsız ilan ettiğin yalakalar ve ‘kalemlerini kırdım’ dediklerinle, baş başa yapayalnız kaldın tek başına! Çünkü vefan eksik ve de nankörsün! Geç de olsa ben de def edip attım şükürler olsun ki seni hayatımdan; veda mektubumu dahi yazmadan. Şimdilik ismini deşifre etmiyorum” notunu düştü.

Demet Akalın kimdir?

Bülent Ersoy’dan Cevap Gecikmedi…

Bülent Ersoy’un takipçileri bu sözleri Demet Akalın için söyleyip söylemediğini çok merak etti. Bülent Ersoy soru soran bir takipçisine açıklama yaptı. İşte Bülent Ersoy’un o açıklaması:

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler