Ana SayfaKimdirRabia Toprak Kimdir?

İlgili Postlar

Rabia Toprak Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi geçtiğimiz Pazar günü Show TV ekranlarından izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Eda’sı Rabia Toprak kimdir? Rabia Toprak Nerelidir? Rabia Toprak Burcu? Rabia Toprak Biyografisi ve  oyuncu hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Rabia Toprak Nereli? Rabia Toprak Aslen Nereli? Rabia Toprak Kaç Yaşında? Rabia Toprak Hangi Burç?

Rabia Toprak, 21.10.1995 tarihinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Nevşehir’lidir. 23 yaşında olan güzel oyuncu Terazi burcudur.

Rabia Toprak Kimdir?

Rabia Toprak, Almanya’da İnternatioal Business bölümünden mezun olmuştur. ileri derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir. Ayrıca Wing chun dövüşü eğitimi alan Rabia Toprak Almanya da tiyatro eğitimi almıştır ve üniversitede okurken İstanbul’a gelip Ayşegül Aydın’dan özel oyunculuk eğitimi de almıştır ve hayatına böyle devam etmiştir. Daha önce Soulm8 adında bir kısa filmde rol alan  Rabia Toprak onun dışında bir çok reklam filminde de rol almıştır.

Rabia Toprak, şuan Show TV ekranlarında henüz ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşmuş Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Eda Handırı karakterinde rol almaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler