Ana SayfaDizilerErkenci Kuş Dizisi 9. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı

İlgili Postlar

Erkenci Kuş Dizisi 9. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı

Yaz sezonu ile başlayan Erkenci Kuş dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda devam edileceği konuşulan Erkenci Kuş, 9. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Dizi sevenlerini ne bekliyor? Detaylar haberimizde…

Erkenci Kuş Dizisi 9. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı

Erkenci Kuş dizisinin başarılı gidişi, Eylül ayında Ufak Tefek Cinayetler dizisinin gelmesiyle birlikte ne olacağı sorusunu da sorduruyor. Erkenci Kuş devam etse bile günü değişeceğinden bu durum bir olumsuzluk olup olmayacağı merak konusu.

Erkenci Kuş Dizisi Son Bölümde Neler Oldu?

Sanem istemeden dahil olduğu oyunların ve Can’a söylediği yalanların vicdan azabını gün geçtikçe daha fazla hissediyor. Can’a “kal” diyemeyen Sanem, onun yüzünü görmeden yapabilecek mi?

Emre, suçluluk duygusunu atlatamıyor hala. Ve sevdiği kadının bu kadar kötücül olabilmesini kabullenememiş durumda. Emre’nin Aylin üzerinden elini ayağını çekmesi de ajans borçlarının git gide artmasına sebep olmakta. Aylin ise ne yapacağını bilemez halde.

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Mahallede de başka bir isyan var. Aysun’un oğlu Zebercet’in dükkanını ele geçirdiğini duyan ve “işkadını” olduğunu öğrenen Mevkıbe boş durur mu? O da bakkalı ele geçirecek ve Nihat’ı bakkaldan gönderecek. Zebercet ve Nihat patlamaya hazır bomba gibi boş boş dolaşıyorlar mahallede. İşler karışıyor. Olan bir şekilde yine Osman’a oluyor.

Sanem istifa etti, Can işe gitmiyor. Kimse bilmiyor neler olduğunu Can’a. Ajansta büyük kriz var. Can olmadan kaos hakim ve Ceycey yine kontrolünü kaybediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler