Ana SayfaÜnlülerKemal Sunal yorumlarıyla gündem olan Cemile Bayraktar'dan sürpriz hamle!

İlgili Postlar

Kemal Sunal yorumlarıyla gündem olan Cemile Bayraktar’dan sürpriz hamle!

Kemal Sunal yorumlarıyla gündem olan Cemile Bayraktar’dan sürpriz hamle! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın rol aldığı filmler hakkında “Zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük” diyen yazar Cemile Bayraktar, kendisini eleştirenlere dava açtı. Cemile Bayraktar’ın yeni hamlesi ve detayları haberimizde…

Tarkan’dan Kemal Sunal paylaşımı!

Cemile Bayraktar dava açtı

Eski Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar, Kemal Sunal hakkında yaptığı paylaşımları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Bayraktar, kendisini eleştirenlere dava açtığını duyurdu. Yeni bir paylaşım yapan Cemile Bayraktar, “Kemal Sunal filmleri ile büyüdük, o kutsalımız, konuşamazsın” diye söze başlayıp diğer kutsallar; kadın, anne, din daha ne varsa onlara en galiz küfürleri edenlerin değeri, tabusu yok terbiyesizliği var. Merak ediyorum Kemal Sunal, bu halka mı sırtını dayadı? Hepsine dava açtım.” şeklinde ifadeler kullandı.

Kemal Sunal kimdir?

İşte Cemile Bayraktar’ın o paylaşımı

Neler olmuştu?

Cemile Bayraktar, sosyal medya platformu Twitter’de usta sanatçı Kemal Sunal ile ilgili “Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız, değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret. Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de.” diye bir yorum yapmıştı.

Bayraktar’ın paylaşımının ardından Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal; “Cemile Bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir çokta önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil #KemalSunal sırtını halka dayamış harika bir insandır tek gerçek bu”, “Prim yapmak ünlü olmak için artık bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır. Bu halk #KemalSunal ‘ına laf ettirmez bakın bu güzel isim altında ezilirsiniz!”, “Ayrıca Ak Partili diye genellemeyelim Kemal Sunal’ı seven milyonlarca Ak Parti’ye oy veren sempati duyan insan var Kemal Sunal halktır hepimizindir.” diye yanıtlar vermişti.

Ardından, Cemile Bayraktar yeni bir paylaşım yaparak “Siz de haddinizi bileceksiniz her değeri “sanat” adı altında ayaklar altına alıp, insanların değerlerini hiçe saymayacaksınız? Çünkü herkes haddini bilecek.. Geçen hafta klipte hemşire kadınlar aşağılandığı için klip kaldırıldı, siz ne cüretle 30 yıl din adamlarına hakaret ettiniz.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler