Ana SayfaÜnlüler"Çin Seddi nerededir" sorusuyla gündem olan Su Ayhan konuştu!

İlgili Postlar

“Çin Seddi nerededir” sorusuyla gündem olan Su Ayhan konuştu!

Çin Seddi nerededir sorusunun bilmekte zorlanan ve bir anda Türkiye’nin gündeminde yer alan Su Ayhan yarışma sonrasında açıklama yaptı.

ATV’de yayınlanan ve Murat Yıldırım tarafından sunulan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasında bir yarışmacı daha Türkiye’nin hedefinde yer aldı. Yarışmada “Çin Seddi nerededir? şeklinde bir soruyla karşı karşıya kalan 26 yaşındaki yarışmacı, bu soruyu hem seyircilere sordu hem de yarı yarıya joker hakkını kullandı.

Yarışmacının iki joker hakkı ile bu soruyu bilmesi sosyal medyada tiye alınırken konuyla ilgili sessizliğini bozan Su Ayhan sert bir açıklama yaptı.

Su Ayhan ne dedi?

Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan yarışmacı gündemde yer alan eleştirilere sert bir yanıt verdi. “Benim güzel ülkemin Einstein kılıklı güzel insanları. Hepiniz var ya zeka küpüsünüz maşallahınız var gerçekten. Gurur duyuyorum hepinizle özellikle o kötü yorumu yapanlarla. Oturup ağlamıyorum çocuklar zahmet etmeyin. Bu arada hemen merak edilen bir şeye açıklık getireyim. Kurgu muydu, gerçek miydi, bilerek mi yapıldı… Şimdi bana yarışmada üç tane joker hakkı tanınıyor. Ve ben bunu babamın jokeriymiş gibi istediğim gibi kullanırım. Bu sizi ilgilendirmez. Haberiniz olsun” diyen yarışmacı, sonraki paylaşımlarında da sürekli Çin’e vurgu yaparak kendisi ile dalga geçen kişileri alaya aldı.

Yarışmacının bu tavırları ve sonrasındaki paylaşımları da yine tepki çekti.

Soru neydi?

Gündemde bu kadar yer eden soru Çin Seddi’nin nerede olduğunun sorulmasıydı. Yarışmacı Çin cevabını jokerler yardımı ile verebildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler