Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar "Kanlı Ay" ile fena trolledi!

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar “Kanlı Ay” ile fena trolledi!

Dün akşam yaşanan Kanlı Ay tüm dünyanın yakından takip ettiği bir olay olurken Şahan Gökbakar paylaştığı fotoğraflarla Kanlı Ay’ı görmek isteyenleri trolledi. İşte o mesaj ve fotoğraflar.

Dün akşam tüm dünyanın gündeminde olduğu gibi sosyal medyada da gündemlerden bir tanesi kanlı ay olmuştu. Instagram hesabından fotoğraflar paylaşan Şahan Gökbakar, kanlı ay fotoğrafı yerine kendi yaratıcılığını konuşturdu.

Şahan Gökbakar kimdir?

Şahan Gökbakar takipçilerini trolledi!

Kanlı ay için ilk olarak farklı bir fotoğraf paylaşan Şahan Gökbakar, tüm takipçilerini de bu duruma inandırdı. Fakat olay bundan sonra geldi ve paylaştığı ikinci fotoğrafla Şahan Gökbakar herkesi kandırdığını net bir şekilde ortaya çıkardı.

Recep İvedik 6 nerede çekiliyor?

“Her gördüğünüze inanmayın”

Paylaştığı fotoğrafın ardından ikinci kareye geçiş yapan tüm takipçiler büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Eli ile yaptığı şekli yakın çekim ile kanlı ay gibi gösteren Şahan Gökbakar, herkesi güldürdü. “Kanlı Ay Tutulmasi…. Instagramda herkes paylasmis bende bu guzellige kayitsiz kalamadim..Muhtesem bir tabiat olayi…Saka laaaa, saka.. Gecin diger fotoya… Elim ve kirmizi sort ile yaptim. Her gordugunuze inanmayin gencler’ diyerek yaptığı paylaşımın altında bir not da düşen ünlü komedyenin paylaştığı fotoğraflar ise şöyle;

Recep İvedik 6 hazırlıklarını sürdürüyor

Hafta boyunca Recep İvedik 6 hazırlıklarını yaptığı haberlerle gündeme gelen Şahan Gökbakar, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile komedyen tarafını da bir kez daha gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler