Ana SayfaÜnlülerRecep İvedik 6 nerede çekiliyor?

İlgili Postlar

Recep İvedik 6 nerede çekiliyor?

Şahan Gökbakar tarafından yapılan açıklama ile birlikte serinin yeni filminin çekileceği belirtilirken şu anda merak edilen detaylardan bir tanesi de Recep İvedik 6 nerede çekiliyor oldu. İşte detaylar.

Bugüne kadar 5 film ile Recep İvedik serisini sürdüren Şahan Gökbakar, sevilen seriyi 6. film ile devam ettirecek. Konuyla ilgili oyuncu tarafından yapılan açıklamalarda yeni film için hazırlık aşamasına geçildiği ifade edilirken bugün gündeme gelen haberler ile birlikte Recep İvedik 6 nerede çekiliyor sorusunun da yanıtı bulundu.

Şahan Gökbakar Recep İvedik 6’yı ilan etti!

Recep İvedik 6 nerede çekiliyor? Longoz Ormanları nerede?

Bugün yapılan basın açıklamasında Recep İvedik 6’nın Bursa’nın Karacabey ilçesindeki Longoz Ormanları’nda çekileceğini belirtildi.

Şahan Gökbakar kimdir?

Karacabey’i ziyaret ettiler

Çekim bölgesinin uygunluğunu kontrol etmek ve bölge yetkilileri ile görüşme yapmak adına Şahan Gökbakar, yönetmen kardeşi Togan Gökbakar ve yapımcı Çağrı Özeren ile birlikte Karacabey’e ziyarette bulundu. Burada belediye başkanı ile bir araya gelen ekip, görüşlerde bulundu. Belediye başkanı tarafından çekim noktasında destek sağlandığı ifade edilirken, Şahan Gökbakar konuyla ilgili “Bizim projelerimiz Türk halkı tarafından son derece sevilen, beğenilen ve teveccühleriyle rekorlar kıran filimler oldu. Bu filim serisinin 6’ncısını, konusu itibariyle zengin bir ormanlık alan olması gereken bir yerde çekecektik. Bunun için mekan aramaya başladığımızda, İstanbul’un ve Bursa’nın yanı başında bu kadar güzel bir ormanlık alanı düşündük. Dünyada nadir olan ve Türkiye’de 4 tane olan bu Longoz ormanlarının en büyüğünde, Karacabey’de filmi çekmeye karar verdik. Türkiye için burası önemli bir yer. Filmden sonra buranın değerine bizim de katkımız olursa çok seviniriz.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler