Ana SayfaDizilerNecla Nazır kızı Tuğçe Tayfur ile ekranlara dönüyor!

İlgili Postlar

Necla Nazır kızı Tuğçe Tayfur ile ekranlara dönüyor!

Ünlü sanatçı Necla Nazır kızı Tuğçe Tayfur ile birlikte izleyiciler karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir dönem, rol aldığı Yeşilçam filmleriyle beğenerek izlediğimiz ünlü oyuncu Necla Nazır, kızı Tuğçe ile yeni sezonda ekranlarda olacak.

Necla Nazır Kimdir?

Tuğçe Tayfur Kimdir?

Arabesk müziğin babası Ferdi Tayfur’un kendisi gibi şarkıcı olan kızı Tuğçe Tayfur ve eski eşi Necla Nazır, yeni sezonda ekranlar karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Neredeyse, 17 yıldır TV ekranlarında görmediğimiz başarılı oyuncu Nazır, yeni formatlı bir TV programında, kızıyla birlikte izleyicilerle buluşacak.

Ferdi Tayfur kimdir?

Anne-kız gündüz kuşağı programında!

Eski Türk sinemalarından tanıdığımız ünlü oyuncu Necla Nazır, çok uzun süre sonra yeniden kameralar karşısında. Nazır; güçlü sesi ve yorumuyla, müzik dünyasında büyük beğeni alan kızı Tuğçe Tayfur ile birlikte yeni sezonda, bir gündüz kuşağı programındaki hazırlıklarına başladı. Ünlü sanatçılar; yeni sezonda, anne-kız sunacakları “İyilik” temalı bir programla, TV ekranlarındaki yerlerini alacaklar. Necla Nazır, yıllar sonra ve de kızıyla, bakalım nasıl bir performans sergileyecek merak ediliyor.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler