Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit'e kötü haber: Babası trafik kazası geçirdi!

İlgili Postlar

Burak Özçivit’e kötü haber: Babası trafik kazası geçirdi!

Burak Özçivit’e kötü haber: Babası trafik kazası geçirdi! Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in babası trafik kazası geçirdi. Baba Özçivit’e ne oldu? Sağlık durumu nasıl? Burak Özçivit ne yaptı? Detaylar haberimizde…

Burak Özçivit’ten Komşularla Alakalı Şaşırtan Yorum

Burak Özçivit’in babasına motosiklet çarptı

Şu sıralar kendisi gibi oyuncu olan güzel oyuncu Fahriye Evcen ile birlikte Antalay’da tatil yapan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in babası trafik kazası geçirdi. Kadıköy’de yolda yürürken bir kurye motosikleti çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere savrulan baba Özçivit, çevredeki vatandaşlar tarafından hemen hastaneye kaldırıldı.

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit’in babasının sağlık durumu nasıl?

Burak Özçivit, babasının kaza geçirdiğini haber alır almaz Antalya tatilinden dönerek İstanbul’a geldi. Babasının sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen Özçivit, babasını da dinlenmesi için yanına alıp Antalya’ya götürdü.

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde komşuları ile sorun yaşadığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Komşuların, Özçivit’in araba sayısının fazla olmasından dolayı sıkıntı yaşadığı söylentileri ortaya çıkmıştı. Özçivit, konu hakkında “Yok öyle bir şey. Her şey yolunda.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler