Ana SayfaDedikoduSandık Başına Gelen İbrahim Tatlıses:" Ben Gönüllerin Vekiliyim."

İlgili Postlar

Sandık Başına Gelen İbrahim Tatlıses:” Ben Gönüllerin Vekiliyim.”

Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan, ancak listeye giremeyen İbrahim Tatlıses bugün oyunu kullandı. Sandık başında bu konu hakkında konuşan İbrahim Tatlıses, “Ben gönüllerin vekiliyim. Gönüllerdeki vekillik bana yetiyor” ifadesini kullandı.

Sandık Başına Gelen İbrahim Tatlıses:” Ben Gönüllerin Vekiliyim.”

Ünlüler sandık başına giderek oylarını kullandılar. Oy kullanan ünlüler arasında Ak Parti milletvekili aday adayı olan, ancak listeye giremeyen İbrahim Tatlıses bu konu hakkında konuştu. İbrahim Tatlıses oy kullanırken neşeli tavırlarıyla dikkat çekti ayrıca aynı okulda oy kullandığı hayranlarının kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı. Sandık görevlileriyle tek tek tokalaşan İbrahim Tatlıses, oy kullanma kabinine, asistanı Şule Çınlama ile birlikte girdi.

İbrahim Tatlıses Kimdir?

Sandık görevlileriyle birlikte fotoğraf da çektiren Tatlıses, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, “Gönül isterdi ki burada Ak Parti milletvekili adayı olarak bulunayım, ama olsun, ben gönüllerin vekiliyim. Gönüllerdeki vekillik bana yetiyor. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun, Allah kimseyi şaşırtmasın” açıklamasını yaptı.

Sandık Başına Gelen İbrahim Tatlıses:" Ben Gönüllerin Vekiliyim."
Sandık Başına Gelen İbrahim Tatlıses:” Ben Gönüllerin Vekiliyim.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler