Ana SayfaÜnlülerPelin Batu isyan etti

İlgili Postlar

Pelin Batu isyan etti

Son dönemlerde oldukça farklı sorunlarla baş başa kalan Pelin Batu, özel bir açıklama yaptı. İşte detaylar.

Siyasi açıklamaları nedeniyle bir dönem zor bir süreç yaşayan Pelin Batu, yaptığı açıklamalarla son dönemlerdeki yaşanan sürece dair detayları paylaştı.  Sosyal medyaları aktif bir şekilde kullanan ünlü ismin, adına sahte hesaplar açıldığı öğrenilirken bu hesaplar üzerinden yapılan uygunsuz paylaşımlar nedeniyle Pelin Batu’nun sorunlarla karşı karşıya kaldığı öğrenildi. Bu konuda oldukça sinirlendiği de belirtilen Pelin Batu “Seçime 2 hafta kala bunlar dün hesabımı devreye soktular. 200 bine yakın takipçisi var. Üstünde benim adım ve fotoğrafım var. “ dedi.

200 bin kişi takip ediyor!

Pelin Batu’nun adına açılan sahte hesabın kısa süre içerisinde 200 bin kişi tarafından takip edilmeye başlaması dikkatlerden kaçmazken oyuncu yaptığı açıklamada bu hesapların dikkate alınmamasını istedi. Pelin Batu’nun mesajı ise şöyle;

İnanılmaz sinirlerim bozuldu. Bundan bir kişi bile etkilenirse çok üzülürüm. Bir sürü insan o hesabı takip ediyor. Elimden geldiğince bu hesabın benim olmadığını duyurmaya çalıştım. Kendime yeni bir hesap açtım ki bu sürede oldukça soğumuştum. Benim hesabım ‘PelinBatuoffical’. O kadar patetik bir durum ki 200 bin kişi sahte hesabı takip ederken gerçekten bana ait olan hesabımı topu topu 200-300 kişi takip ediyor. ‘O hesap sahte ben değilim’ diyorum ama nasıl kanıtlayacağım?

Pelin Batu yaptığı bu açıklamalarla sevenlerinden destek aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler