Ana SayfaÜnlülerEşref Kolçak sonunda isyan etti: Korkuluk değilim ben!

İlgili Postlar

Eşref Kolçak sonunda isyan etti: Korkuluk değilim ben!

Usta oyuncu Eşref Kolçak, sonunda isyan etti. Emektar oyuncuların iş bulamadığından yakınan Eşref Kolçak, “Bize iş vermiyorlar. Neymiş, yönetmenler bizden korkuyormuş. Korkuluk değilim ben! Bizden çok şey öğrenirsiniz.” dedi. Detaylar haberimizde…

Devran Çağlar Harun Kolçak’ın kardeşi mi? Gerçek sonunda ortaya çıktı!

Eşref Kolçak yeni filminin tanıtımında

Yeşilçam’ın yaşayan efsanelerinden biri olan usta oyuncu Eşref Kolçak, yıllar sonra ilk kez rol aldığı Hayalimdeki Köy isimli sinema filmi tanıtımına katıldı. Tanıtım sırasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eşref Kolçak kimdir?

Eşref Kolçak sonunda isyan etti

İş bulamamaktan dert yanan usta oyuncu Eşref Kolçak, “Kusura bakmasınlar ama yeni nesli beğenmiyorum. Çünkü iş terbiyeleri yok. Selam dahi vermiyorlar. İsterlerse kusuruma da baksınlar, umurumda değiller. Yeni dizi ve filmlerde bize iş vermemelerine çok üzülüyorum. Fikret Hakan çalıştırılmayarak öldürüldü. Yönetmenlere ‘Beni neden oynatmıyorsunuz?” diye soruyorum. Neymiş, benden korkuyorlarmış. Korkuluk değilim ben! Beni oynatırsanız çok şey öğrenirsiniz, asla kaybetmezsiniz.” diye konuştu.

Usta sanatçı Eşref Kolçak, Yeşilçam’ın yaşayan son efsane isimlerinden biridir. Türk sinemasında büyük değerler katmış bir sanatçıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler