Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSimge’nin yeni albümü “Ben Bazen” ile Türkiye’de bir ilk olacak!

İlgili Postlar

Simge’nin yeni albümü “Ben Bazen” ile Türkiye’de bir ilk olacak!

Spotify tarafından dünyanın pek çok farklı bölgesinde gerçekleştirilen kampanya Türkiye’de Simge ile denenecek. Simge’nin yeni albümü Ben Bazen, çok kısa süre içerisinde her yerde! Simge Ben Bazen ile Spotify Türkçe Pop listesinin kapağında yer alacak.

Simge yeni albümü için çalışmalarını hızlandırdı. Büyük bir bölümü tamamlanan albüm Ben Bazen adını alırken yeni albüm ile birlikte Simge çok farklı bir tanıtım çalışması yapacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda Spotify’de bugün itibari ile yeni şarkıların dinlenebileceği belirtilirken, sanatçının hayranlarına özel bir kampanya da yürütülecek.

Simge Sağın’dan genç yeteneklere destek

Hayranları neler bekliyor?

Yeni albüm çalışmaları kapsamında yeni albümün duyurusunun İstanbul’un her yerinde görülmesi amaçlanıyor. Spotify tarafından yapılan bu çalışmalar yurt dışında sık sık görülse de şu ana kadar Spotify ile Türkiye’deki bir şarkıcı arasında böylesine bir anlaşma yapılmamıştı. Albüm tanıtımı için önemli merkezlerdeki büyük ekranlar, AVM’ler ve reklam için kullanılan farklı alanlar kullanılacak. Simge böylece hem Spotify hem de yeni albümü için önemli bir görünürlük elde etmiş olacak. Üstelik Spotify tarafından yapılan açıklamalara göre yeni albüm uygulamada yer alan Türkçe pop çalma listesinin kapağında gösterilecek.

iPhone için Spotify indir

Android için Spotify indir

Yeni albümde neler var?

Sanatçının yeni albümüyle ilgili paylaşılan bilgilerde ise albümün Spotify’de yakaladığı büyük başarıya vurgu yapılmış durumda. Şarkıcının şarkıcıları sadece Spotify platformunda 350 bin aylık dinlenme sayısına ulaşmış durumda. Toplam dinlenme sayısı ise 20 milyonu aşmış durumda. Sanatçının yeni albümüyle çok daha iddialı olması beklentileri yükseltirken, sanatçının yeniden yüksek dinlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.

Simge Sağın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler