Ana SayfaÜnlülerDemet Akbağ'ın acı günü...

İlgili Postlar

Demet Akbağ’ın acı günü…

Oyuncu Demet Akbağ ve sunucu Sedef İybar’ın annesi Benan Yavuzkol son yolculuğuna uğurlandı. Acılı gününde dostları Demet Akbağ ve sunucu Sedef İybar’ı yalnız bırakmadı. Peki ünlü oyuncu Demet Akbağ ve Sedef İybar’ın annesi Benan Yavuzkol’un son yolculuğunda kimler vardı?  İşte detaylar…

Demet Akbağ Küplere Bindi! İşte Nedeni…

Demet Akbağ’ın Annesi Vefat Etti…

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Demet Akbağ’ın annesi Benan Yavuzkol, yaşamını yitirdi. Aynı zamanda yemek sunucusu Sedef İybar’ın da annesi olan Benan Yavuzkol’un neden yaşamını yitirdiği hakkında henüz net bir bilgi yok. Benan Yavuzkol 2013 yılında da eşi Oktay İybar’ı kaybetmişti. Dün hayatını kaybeden Benan Yavuzkol’un (82) cenazi öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye iş ve sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı. Dostları, Demet Akbağ ve Sedef İybar’ı bu acı günlerinde yalnız bırakmadı. Akbağ ve İybar taziyeleri tek tek kabul etti. Gelen dostları ile ilgilendi.

Demet Akbağ Kimdir?

Cenazeye Birçok Ünlü İsim Katıldı…

Cenaze törenine başta Yılmaz Erdoğan olmak üzere Kıvanç Tatlıtuğ, Gonca Vuslateri, Oktay Kaynarca, Kubat, Ceylan Çapa, Burak Sağyaşar, Emel Müftüoğlu, Rasim Öztekin, Adnan Polat, Sırrı Süreyya Önder, Oya Başar, Esra Erol, Erdal Özyağcılar, Necati Akpınar, Timur Savcı ve Ercan Saatçi gibi birçok ünlü isim katıldı. Ünlü oyuncu Demet Akbağ ve sunucu Sedef İybar’ı acı günlerinde dostları bir an olsun yalnız bırakmadı ve acılarını paylaştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler