Ana SayfaDizilerSurvivor'da İstanbul Ödülünü Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor’da İstanbul Ödülünü Kim Kazandı?

Survivor tarihinin en büyük ödülü bugün oynandı. İstanbul ödülü tüm yarışmacıları oldukça heyecanlandırdı. Bu denli kazanmak isteyen yarışmacıları izlemek ise ekran başındakilerin nefesini kesti. Peki, İstanbul ödülünü kim kazandı? Detaylar haberimizde…

Survivor’da İstanbul Ödülünü Kim Kazandı?

Survivor 2018 Ünlüler Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor’da Acun Ilıcalı geçtiğimiz konseyde bugüne kadar verilmiş en büyük ödülünü açıklamıştı. Kazanan takımın İstanbul’a giderek 1,5 gün boyunca aileleri ve sevdikleriyle istediklerini yapabilecekleri Türkiye ödülü yarışmacılara büyük mutluluk yaşatmıştı. İki defa oynanacak oyunu kazanan takım İstanbul’a gidecek. Eğer 1-1’lik beraberlik olursa bir oyun daha oynanacak.

Oyunu açıkladığından beri yarışmacıları büyük bir heyecan sardı. Aile hasreti çeken yarışmacılar için bu ödül bulunmaz bir nimet. İki tarafta oldukça istekli ve hırslı şekilde bu oyuna hazırlandı. Nefes kesen oyun Survivor’un bu bölümünde oynandı.

Survivor 2018 Gönüllüler Ne Kadar Kazanıyor? 

Günlerdir bu oyuna hazırlanan yarışmacılar, gelmiş geçmiş en büyük ödülü kazanabilmek ve ailelerine kavuşabilmek için varlarını yoklarını parkura döktü. Exathlon’un mavi parkurunda gerçekleştirilen oyunda Gönüllüler takımı önde götürdü. Oyun, 10-7 bir skorla bitti. Gönüllüler İstanbul biletinin yarısını kazanırken, Ünlüler’in yarın oynayacak oyunu kazanmaktan başka çareleri kalmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler