Ana SayfaÜnlülerNusret'ten Çok Konuşulacak Paylaşım...

İlgili Postlar

Nusret’ten Çok Konuşulacak Paylaşım…

Bostancı’daki kasaplar çarşısında yoğun bir şekilde çalışarak kasaplık mesleğini öğrenen ünlü işletmeci Nusret Gökçe, ünlüler tarafından yoğun talep alan biri. Acun ılıcalı Nusret Gökçe’yi, kendi sunduğu Survivor adlı yarışma programında yarışmada et pişirterek daha da ekran önüne sunmuştur. Ünlülerin yemekçisi olarak tanınan Nusret, sosyal medyadan paylaştığı videolar ile de çok konuşulmuştu. O videolarda etlere farklı şekilde tuz atışı, çok konuşulmuştu. Ve medyada çok taklit edilmişti. Şu sıralar ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ile çok konuşuluyor. Yine bir paylaşım yapan Nusret, takipçileri tarafından çok konuşuldu. İşte detaylar..

Kasap Nusret Gökçe Laures Spor Ödül Törenine damga vurdu!

Nusret Gökçe, Sosyal Medya Fenomeni Oldu…

Nusret Gökçe, fenomenliğiyle beraber zaman içerisinde işlerini büyüttü. Ortadoğu’dan sonra Avrupa’da da mekanlar açtı ve son durağı da ABD oldu. 2 yıl önce sosyal medya hesabında  300 bin takipçisi bulunan Nusret’in şu an 12 milyon takipçisi var.  Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Nusret, aldığı yorumlardan da memnun.

Nusret Gökçe Kimdir?

Son Paylaşımı Yine Çok Konuşuldu…

Sosyete kasabı Nusret, Beyazıt’ta açtığı son şubesinin kutlamalarına hız kesmeden devam ediyor. Nusret son olarak kendi şubelerine gelen etlerin kesildiği tesiste çalışanları ile birlikte klasik müzik eşliğinde koro yönetti. Nusret, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, eline aldığı bıçaklarla adeta bir orkestra şefi gibi çalışanlarını yönlendirerek klasik müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar yaşadı. Bu olay sosyal medya’da çok konuşuldu ve takipçilerinden birçok beğeni ve yorum aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler