Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola'dan inanılmaz Ebru Gündeş taklidi! Mikrofonu eline aldı ve...

İlgili Postlar

Ezgi Mola’dan inanılmaz Ebru Gündeş taklidi! Mikrofonu eline aldı ve…

Ünlü oyuncu Ezgi Mola’dan Ebru Gündeş taklidi… Taklitleri ile yüzleri güldüren Ezgi Mola, ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in taklidini yaptı. Sosyal medyada fenomen olan taklit videosu, Ebru Gündeş’in bile ilgisini çekti. Detaylar haberimizde…

Ezgi Mola, Topluma Çok Güzel Örnek Oluyor!

Ezgi Mola’dan Ebru Gündeş takilidi

Başarılı kariyeri ile dikkat çeken ünlü oyuncu Ezgi Mola, güçlü sesi ve eşsiz arabesk yorumu ile gönüllerin efendisi Ebru Gündeş’i taklidini yaptı. Ezgi Mola’nın performansı, kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Ezgi Mola Kimdir?

Ezgi Mola elinden mikrofonu bırakmıyor

Ezgi Mola, son zamanlarda elinden adeta düşürmediği mikrofonu ile takipçilerini güldürmeye devam ediyor. Kendine has tarzı ile başarılı videolar çekip sosyal medyada yayınlanan Ezgi Mola’nın paylaşımları ilgiyle takip edilirken, son paylaşımı büyük beğeni topladı.

Ebru Gündeş kimdir?

Ezgi Mola’dan Gidiyor ‘Gönlümün Efendisi’

Ünlü oyuncu, usta sanatçı Ebru Gündeş’in ‘Gidiyor Gönlümün Efendisi isimli şarkısını seslendirdi. Ayran sofrasında efkarlı halleri ile dikkat çeken Mola, Gündeş’in şarkısını öyle dokunaklı söyledi ki, paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorul aldı. Ayrıca, çok kişi tarafından kendi hesaplarından paylaşıldı.

Ebru Gündeş’ten destek

Ezgi Mola’nın dikat çeken performansı ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in de dikkatinden kaçmadı. Videoyu kendi sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaşan Gündeş, paylaşımına “İşte ses, işte yorum” notunu ekledi.

İşte Ezgi Mola’nın Ebru Gündeş taklidi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler