Ana SayfaDizilerÇukur dizisi yeni sezonda devam edecek mi?

İlgili Postlar

Çukur dizisi yeni sezonda devam edecek mi?

Show TV’nin Çukur dizisi, sezonun en çok konuşulan, en iddialı dizileri arasında yer alıyor. Dizi, her yeni bölümüyle izleyenleri şaşırtacak gelişmelerle devam ediyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, izleyiciler tarafından her bölümü büyük bir merakla bekleniyor.

Reytinglerde Düşüş Yaşamaya Başlayan Çukur Dizisi, Serenay Sarıkaya’yı kadroya mı dahil ediyor?

Çukur Dizisi Ekranın Fenomen Dizileri Arasında

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal, Perihan Savaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, şimdiden ekranın fenomen dizileri arasına girmeyi başardı. Son dönemde dizide Sena karakterini oynayan Dilan Çiçek Deniz’in sosyal medya gündeminde oyunculuğu ile aldığı eleştirilerle ve her hafta Söz dizisiyle yaşadığı reyting mücadelede yerini koruyan dizinin gidişatı büyük merak konusu. Yeni sezonda Çukur devam edecek mi, final mi yapacak sorusu şimdiden konuşulmaya başladı bile. Vartolu karakteriyle ön plana çıkan Erkan Kolçak Köstendil’in başarılı oyunculuğuyla sosyal medyada çok konuşuluyor. Ve çok hayranı olan Erkan Kolçak, oyunculuğunu iyice göstermiş oldu. Dizide Aras Bulut da  oyunculuğuyla çok konuşulan isimlerden. 

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur Yüzde Yüz Yeni Sezonda

Peki, sürprizleri bitmeyen dizi yeni sezonda ekrana devam edecek mi? Sorunun yanıtını büyük merak içinde bekleyen izleyiciler, konu ile ilgili bilgi alamamıştı. Son bilgilere göre, dizinin yeni sezonda da devam edeceği ortaya çıktı. Diziyi ilk bölümden itibaren takip edenleri sevindiren bu müjdeli haberi Mesut Yar da Posta’daki köşesinde “Yüzde yüz yeni sezonda” sözleriyle vermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler