Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan Afrin'e gidiyor: Postal numaramı verdim!

İlgili Postlar

Seda Sayan Afrin’e gidiyor: Postal numaramı verdim!

Seda Sayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sanatçılar ile birlikte yaptığı Afrin ziyareti hakkında eleştiri yapanlara yanıt verdi. Sayan, “Yine gideceğim. Bu kez kamuflajla. Postal numaramı bile aldılar.” dedi. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın, Seda Sayan’ı tek kalemde sildi!

Seda Sayan’dan eleştirilere yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti ile birlikte Afrin harekatında görev yağan Hatay sınır karakolundaki askerlere moral ziyaretine gidenler arasında yer alan Seda Sayan, ziyaret ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi.

TRT ekranlarında yayınlanan bir programa konuk olarak katılan Seda Sayan, Hatay ziyaretine yapılan eleştiriler hakkında konuştu. İşte Seda Sayan’ın eleştirilere yanıtı:

Cumhurbaşkanımıza helal olsun

İlk defa böyle bir organizasyon gördüm. Cumhurbaşkanımıza helal olsun. Çünkü bizi askerlerle oturttular. O çocuklarla oturduk. Onlar için ne demek biliyor musunuz, nasıl bir moral. Yani biz ayrı yerde, onlar ayrı yerde değildi. ‘Sen nerelisin, nişanlı mısın, sözlü müsün’ diye sorduk.

Seda Sayan kimdir?

Postal numaramı verdim, karacı olacağım

Yine çağırsalar yine koşa koşa giderim. Bu sefer zaten üniforma da istedim. Postal numarasına kadar verdim. Bana ‘Deniz mi, kara mı, hava mı istersin?’ diye sordular, ‘Kara’ dedim. Biz o çocukların ayağına gitmek durumundayız. Atlanan şey şu, biz o çocukların ayağına gittik. Bu nerelere saptırıldı, ona şaşırdık.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sanatçılar, geçtiğimiz günlerde Hatay karakoluna giderek askerlere moral ziyaretinde bulunmuşlardı. Ardından, eleştiriler yağmaya başlamıştı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da tepki gösterenlerden biriydi. Kılıçdaroğlu, “Afrin’de 52 şehidimiz var. Yüzlerce yaralımız var. 52 şehidimizin daha kanı kurumadı. Toplanmışlar bir güruh, davul- zurna-klarnet… Bir ülkenin değerleri vardır. Bulunduğunuz apartmanda bir kimse hayatını kaybetmişse televizyonu bile açmazsınız, gürültü yapmazsınız, yemek yapar götürürsünüz. Bu rezil adamlar ve onları oraya götüren adam, sen eğer yüreğin yetiyorsa bir Afrin şehidinin evinin bulunduğu sokaktan geç, bir de Yaylalar şiirini söyle.” diye konuşmuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu çıkışının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti ile Hatay ziyaretinde bulunan sanatçılardan birçoğu yazılı bir açıklama yapmış ve eleştirileri kabul etmeyerek tepki göstermişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler