Ana SayfaÜnlülerSimge Fıstıkoğlu muhteşem bir düğünle evlendi!

İlgili Postlar

Simge Fıstıkoğlu muhteşem bir düğünle evlendi!

NTV spikeri Simge Fıstıkoğlu, geçen ay nişanlandığı sevgilisi Emir Tavukçuoğlu ile evlendi. Düğünde, çiftin mutlu anları göze çarparken, ünlü spikerin şarkı söylediği anlar ise mest etti. İşte düğünden dikkat çekici detaylar…

Simge Fıstıkoğlu sözlendi! Söz merasiminden ilk fotoğraflar sızdı

Ünlü spiker Simge Fıstıkoğlu evlendi

NTV’nin ünlü spikeri Simge Fıstıkoğlu, geçen ay nişan yüzüklerini taktığı iki yıllık sevgilisi Emir Tavukçuoğlu ile dünya evine girdi. Fıstıkoğlu, son derece görkemli bir düğün töreni ile evlendi. Düğün töreni, İstanbul Beşiktaş’ta bulunan lüks bir otelde gerçekleşti.

Simge Fıstıkoğlu’ndan Cengiz Kurtoğlu şarkısı

Simge Fıstıkoğlu ve Emir Tavukçuoğlu’nun düğün töreni, romantik dans ile başlarken, saatler ilerledikçe eğlencenin dozu arttı. Özellikle gelin Simge Fıstıkoğlu’nun Cengiz Kurtoğlu’nun ‘Duyanlara Duymayanlara’ isimli şarkısını seslendirdiği anlar keyifle izlendi.

Ben hep en çok seni sevip en çok sana güveneyim

Simge Fıstıkoğlu, düğünden en özel anlarını sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaşırken, “Her şey seni bekliyor, her şey gelmeni, içeri girmeni, senin elinin değmesini, gözünün dokunmasını ve her şey tekrarlıyor, seni nice sevdiğimi. Bir ömür bırakmasın ellerimiz birbirini, sen hep benim yanımda, kalbimde ol ve ben hep en çok seni sevip en çok sana güveneyim.” notu ile duygulandırdı.

Simge Fıstıkoğlu ve Emir Tavukçuoğlu, iki yıldır aşk yaşıyordu. Geçtiğimi ay, aile arasında yapılan sade bir tören ile nişanlanmışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler